Tutorial pentru machiaj natural

Share

Pentru un machiaj natural, ai nevoie de un look perfect, un ten neted, bine definit. Urmeaza acesti pasi si vei invata cum sa creezi un machiaj natural folosind instrumente adecvate.

Tutorial pentru machiaj natural

Ascunde cercurile negre

-Aplica un hidratant cu protectie solara, indiferent de anotimp, pentru a permite anticearcanului sa se aseze bine.

-Foloseste anticearcanul doar in locurile in care crezi ca este necesar, pe eruptiile pielii si pete negre. Incearca o formula cremoasa a acesteia, intr-o nuanta potrivita tenului tau. Aplica in linii subtiri cu o pensula pentru fardul de obraz, apoi amesteca bine cu varful degetului inelar, pentru a obtine un machiaj natural.

Baza pentru machiaj natural

-Pentru un ten echilibrat, foloseste un fond de ten creion. Iti poate oferi multa precizie.

-Deseneaza linii groase pe pometi in jos, pe liniile nasului si deasupra sprancenelor, amestecand apoi cu degetele.

-Daca vrei un chip atins de soare, inainte de a amesteca foloseste un alt fond de ten creion cu o nuanta sau doua mai inchis decat tenul tau in aceleasi locuri, pentru o stralucire fara pete.

-Amesteca cele doua culori pe fata si in jos, catre gat, folosind degetele. Caldura mainilor tale va incalzi produsul si il va face mai usor de aplicat.

Machiaj natural folosind fardul de obraz

-Foloseste un fard de obraz cremos si nu unul cu efect de stralucire.
-Aplica pe pometi, apoi amesteca nuanta catre tample cu degetele. Alege nuantele luminoase, indraznete, ca cele de fructe de padure.

Baza sidefata

-Aplica putina baza sidefata cremoasa de la linia genelor la osul sprancenei, folosind varfurile degetelor.

-Pentru pielea alba, incearca o nuanta de argintiu. Pentru tenul mediu catre inchis, alege o nuanta de sampanie.

-Pentru un efect de stralucire, aplica nuanta si in colturile interioare ale ochilor.

-Daca pleoapele tale sunt uleioase, foloseste o baza pentru a ajuta la rezistenta fardului, care te va ajuta sa iti pastrezi mai mult timp machiajul natural.

Evidentiaza ochii

-Foloseste farduri in bronz si auriu, pentru a crea adancime ochilor.

-Aplica nuanta de bronz pe pliul pleoapei cu o pensula dreapta de fard si foloseste degetele pentru a-l imprastia pe intreaga pleoapa, evitand osul sprancenei. Nu trebuie sa ai linii dure.

-Stabileste fardul cu o pudra, apoi aplica fard cremos auriu pe centrul pleoapelor si putin pe linia genelor inferioare folosind degetul sau o pensula mica.

-Daca folosesti auriul sub ochi, vei crea un look luminos, iar nuantele inchise atrag atentia asupra cercurilor negre de sub ochi. In acest mod, vei obtine un machiaj natural in mod adecvat.

Definirea machiajului natural

-Pentru mai multa intensitate, aplica pe linia genelor de sus un creion maro si intinde in sus cu o pensula pentru fard.

-Apoi, stabilizeaza machiajul cu pudra.

-Aplica doua straturi de rimel, atat pe genele de sus, cat si pe cele de jos.

-Daca genele tale sunt rare, umple golurile cu un creion de ochi.

-Pentru a evidentia mai mult genele, foloseste un instrument de curbare inainte de a aplica rimelul. Incepe cat mai aproape de radacinile genelor si mergi cu instrumentul din ce in ce mai aproape de varfuri.

Machiajul natural al buzelor

-Daca buzele tale sunt uscate, tamponeaza-le usor cu o tesatura umeda si apoi aplica balsam de buze.

-Folosind un luciu in culoarea capsunelor, aplica-l pe centrul buzelor si apoi intinde pe toata suprafata lor, tamponand culoarea cu degetele, pentru un efect durabil.

– De asemenea, pentru mai multa rezistenta a luciului si pentru a evita imprastierea acestuia, poti trece un cub de gheata peste buze, inainte de a-l aplica…

Tutorial pentru machiaj natural – Video


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news