6 tratamente pentru revitalizarea parului

Share

Parul tau a inceput sa fie rebel dupa cateva vopsiri repetate? Atunci cu siguranta ca are nevoie de un tratament de regenerare si revitalizare a parului. Incearca urmatoarele sase remedii facute in casa pentru a repara parul vopsit si a ajuta la recapatarea stralucirii naturale.

tratamente pentru revitalizarea parului

Vopsirea repetata a parului poate duce la schimbari irevesibile in textura lui. Chimicalele lasa firul de par deshidratat si degradat. Foloseste urmatoarele remedii facute un casa pentru revitalizarea parului.

Ingredientele organice au puterea de a da vitamine si antioxidanti parului tau. Fa tratamente pentru hidratare chiar la tine acasa si economiseste si cativa banuti!

1.    Tratament pe baza de castravete si miere
Revitalizeaza-ti parul si reda-i stralucirea folosind un tratament simplu. Amesteca trei linguri de suc organic de castravete cu o lingura de miere, o lingura de ulei de masline si doua galbenusuri de ou.

Aplica amestecul pe par si maseaza usor. Lasa sa actioneze 30 minute, timp in care e bine sa-ti acoperi capul cu o casca de dus. Apoi clateste parul cu apa calduta si aplica o cantitate mica de sampon. Repeta ritualul de trei ori pe saptamana pentru cele mai bune rezultate.

2.    Tratament cu banana si avocado
Un par vopsit poate deveni uscat si mat. Reda textura parului tau cu urmatorul amestec: intr-un bol, paseaza un avocado mediu si o banana. Adauga o lingura de iaurt si o lingura de ulei de masline.

Aplica uniform pe par si acopera capul cu un prosop. Lasa tratamentul sa actioneze cam 30 minute si apoi clateste parul cu apa calduta si putin sampon.

3.    Tratament cu ulei de migdale si banane
Foloseste acest tratament pentru a reda frumusetea si revitalizarea parului. intr-un bol paseaza o banana medie si adauga cinci sau sase picaturi de ulei de migdale.

Aplica amestecul pe par si maseaza usor. Lasa-l sa actioneze cam 25 minute si apoi clateste cu apa calduta si putin sampon.

4.    Tratament cu pepene galben, avocado si ulei din germeni de grau
Rasfata-ti parul cu o masca revitalizanta. Intr-un blender amesteca patru sau cinci felii de pepene galben, un avocado mediu, o banana, doua linguri de iaurt si doua linguri de ulei din germeni de grau. Lasa amestecul sa actioneze cam 30 minute si clateste apoi cu apa calduta si cu un sampon bun.

5.    Tratament cu oua si rom
Spune „adio” parului rebel prin folosirea acestui tratament. Intr-un bol amesteca doua galbenusuri de ou o cescuta de rom.

Aplica amestecul pe parul umed si lasa sa actioneze 20 minute. Clateste apoi cu apa calduta si aplica dupa aceea sampon obisnuit. Acest remediu iti va face parul stralucitor.

6.    Tratament cu patrunjel si votca
Foloseste bauturi alcoolice pentru a reda stralucirea parului tau. Pregateste o infuzie de patrunjel si amesteca patru linguri din ea cu doua linguri ulei de masline si o lingura de votca…

Aplica lotiunea pe par si acopera-l cu un prosop. Dupa o ora clateste parul cu putin sampon si apa calduta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news