Coafuri pentru zilele ploioase si cu vant

Share

Te-ai saturat sa-ti aranjezi parul si, cand iesi din casa, vantul sa-ti distruga coafura? Atunci urmeaza sfaturile noastre. Iti promitem ca vei avea un look minunat chiar si in zilele cu vant.

Coafuri pentru zilele ploioase si cu vant

Poate parea dificil sa arati bine cand afara ploua si bate vantul, dar nu trebuie sa te dai batuta. Alege una din coafurile pe care ti le vom prezenta si vei arata minunat. Esti gata sa descoperi ideile noastre?

Coafuri pentru zilele cu vant

Impletituri
Impletiturile sunt cea mai buna alegere cand vine vorba de coafuri pentru zilele cu vant. Cu o impletitura sic vei arata minunat si cu siguranta coafura ta va face fata vremii urate. Vei avea un look feminin si jucaus.

Coafuri pentru zilele cu vant

Poti incerca o impletitura olandeza
Nu e dificil de facut. Fa-ti o carare pe mijloc sau intr-o parte. Imparte parul in codite si impleteste-le pe fiecare in parte. Prinde-le cu elastice de par.
Ia parul din partea dreapta si infasoara-l pe cap prinzandu-l cu agrafe din loc in loc. Fa acelasi lucru si cu impletitura din stanga. Cu aceasta impletitura vei arata ca o adevarata Heidi!

Coafura pentru zi ploioasa

Cozi de cal
Cozile de cal nu se demodeaza niciodata. Sunt coafuri elegante, jucause si, in acelasi timp, foarte usor de realizat.

Se recomanda sa-ti faci o coada de cal foarte bine prinsa cand afara bate vantul. Urmeaza pasii pentru a obtine o astfel de coafura:
–    foloseste un gel de fixare pentru a-ti aranja parul si pentru a-l putea prinde intr-o coada de cal aproape de varful capului;
–    aplica spray de par cu sare daca vrei un look minunat.

par prins in coadacoafura coada de cal

Cocul de balerina
Ai admirat-o probabil si tu pe Natalie Portman in „Lebada Neagra”. Ti-a placut postura ei gratioasa si cocul ei de balerina. Aceasta coafura este perfecta pentru o zi in care bate vantul, pentru ca parul tau este tinut total sub control. Aplica un fixativ pe coc si vei fi gata sa ii impresionezi pe cei din jur cu look-ul tau.

Intr-o zi in care bate vantul este important ca parul sa nu-ti intre in ochi, asa ca alege un aceesoriu de par care sa te ajute sa-ti mentii suvitele sub control. Poti realiza coafuri minunate pentru astfel de zile folosind bentite de par. Lasa-ti parul desfacut sau alege o coafura cu parul prins. Alegerea e a ta. Alege si accesoriile portivite si esti gata sa infrunti vremea de afara…

coc de balerinacoc cu bretoncoafura coc de balerinacoafura cu parul prins


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news