Cum sa ai par ondulat cu volum?

Share

Iti plac si tie onduleurile mari si parul cu mult volum? Atunci trebuie sa tii cont de sfaturile noastre de astazi pentru a invata cum sa-ti faci un par ondulat. Vei avea mereu un look minunat si o coafura cu volum demna de invidiat.

Cum sa ai par ondulat cu volum

Ne plac tuturor coafurile din acest sezon:  onduleuri mari si stralucitoare sau bucle jucause. Toate aceste coafuri cu par ondulat sunt perfecte atat pentru o petrecere eleganta cat si pentru o tinuta casual formata din blugi si un tricou chic.

Fie ca vrei o coafura cu mult volum sau niste onduleuri frumoase, trebuie sa inveti care e cel mai bun mod de a le realiza.

Incearca una din variantele propuse astazi de noi.

Cum sa obtii onduleuri cu mult volum:

Pasul 1: spala-ti si usuca-ti parul

Cand vrei sa obtii o coafura voluminoasa, trebuie sa incepi cu utilizarea unui sampon si a unui balsam pentru volum. Pentru rezultate vizibile usuca-ti parul incepand cu radacinile si tinand capul in jos. Parul poate va arata foarte voluminos si incurcat, dar il poti pieptana usor la varfuri cu o perie mare. Nu pieptana foarte mult radacinile pentru ca parul nu va mai arata la fel de bine.

Pasul 2: onduleaza si coafeaza parul

Imparte-ti parul in trei parti principale si incepe cu partea de dedesubt a parului. Prinde restul parului cu agarfe. Daca vrei niste onduleuri mari foloseste un ondulator de trei cm grosime. Infasoara si onduleaza suvite groase de par. Onduleaza de la jumatatea suvitei in jos daca vrei un look natural.

Aranjeaza toate suvitele si daca obtii niste onduleuri prea aranjate, incearca sa-ti treci degetele prin par pentru a obtine coafura dorita. Finiseaza look-ul cu un fixativ.

Cum sa ai un par ondulat cu volum:

Pasul 1: incepe cu o coada de cal

Prinde-ti parul intr-o coada de cal in varful capului cu un elastic. Imparte coada in sectiuni astfel incat sa ondulezi numai suvite mici. Onduleaza cate o suvita pentru onduleuri frumoase.

Pasul 2: onduleaza parul si da-i volum
Onduleaza numai cate o suvita de par cu un ondulator mare. Repeta actiunea pana termini tot parul de ondulat. Desfa-ti coada cu grija, ca sa nu-ti strici onduleurile. Pentru a da volum coafurii, lasa parul pe spate si aplica spray pentru volum. Coafura ta e gata: bucle frumoase, voluminoase si sexy…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news