Coafuri par mediu pline de eleganta si stralucire

Share

Coafuri par mediu usor de facut pentru parul drept sau bucle. Coafuri par mediu elegante pentru nunta si mirese.

Aceste coafuri pentru par mediu nu aduc schimbari radicale fata de elementele principale cu care ne-am obisnuit. Specialistii in acest domeniu considera ca este important sa alegem o coafura care sa ne puna in valoare trasaturile si nu neaparat una care se inscrie intr-un anumit trend. Coafurile pentru parul mediu se bazeaza pe faptul ca femeile care au un par de o lungime medie pot alege dintr-o gama variata de modele. Totodata, nu trebuie sa uitam de sanatatea firelor noastre de par. Cu cat folosim mai multe produse daunatoare, parul isi pierde din putere. De aceea, este extrem de important sa punem accentul pe produsele pentru intretinerea parului care sunt specifice tipologiei parului nostru, pentru a obtine rezultatele dorite si a avea intotdeauna parul sanatos si aranjat minunat. In acest articol vom prezenta cateva idei pentru coafuri par mediu la moda.

Coafuri par mediu

Coafurile pentru parul mediu se bazeaza pe faptul ca femeile care au un par de o lungime medie pot alege dintr-o gama variata de modele. Totodata, nu trebuie sa uitam de sanatatea firelor noastre de par. Cu cat folosim mai multe produse daunatoare, parul isi pierde din putere. In acest articol vom prezenta cateva idei pentru coafuri par mediu la moda.

Coafuri par mediu prins in coada

Coafuri par mediu cu accente Gypsy

Pentru parul mediu, o coafura interesanta este aceasta. Un stil unic, parul este tuns in trepte si poate da senzatia de dezordine. Se pare ca specialistii mizeaza pe simplitate. Este o coafura usor de obtinut, atat acasa, cat si la coafor. Poate va intrebati acum pentru ce tip de par este potrivita aceasta coafura. Foarte simplu! Coafura aceasta este perfecta atat pentru femeile care isi doresc un stil cuminte, aranjat fir cu fir, cat si pentru cele care isi doresc sa dea o senzatie de agitatie interioara.

Secretul vine din stratificarea firelor de par. In acest fel, obtinem un volum de invidiat. Sigur, electrizarea parului poate deveni o problema in cazul acestei coafuri pentru par mediu insa este necesar sa amintim de existenta acelor solutii speciale care ajuta firele de par sa se cuminteasca. Desi unii specialisti considera ca farmecul acestei coafuri sta in haos, este posibil ca unele femei sa nu fie de aceeasi parere.

coafuri simple par mediu

Coafuri par mediu cu volum

De cele mai multe ori, aceste coafuri par mediu au si volum, mai ales daca sunt stratificate si/sau daca implica si breton, care ofera definire formei fetei. Pentru a obtine volum, trebuie sa iti usuci parul folosind un uscator si o perie rotunda mare; de asemenea, este necesar sa folosesti produse special concepute cu formula pentru volum, de exemplu sampon si fixativ. Parul mediu este usor de intretinut si se pot realiza o multime de coafuri stilate, care pot fi adaptate in functie de evenimentele la care participi, dar si tinand cont de dispozitie. Atunci cand vrei sa incerci ceva nou, modern, o coafura pentru parul mediu reprezinta una dintre cele mai bune optiuni la care poti recurge.

Coafuri par mediu stratificate

Aceste tipuri de coafuri par mediu sunt ideale mai ales pentru persoanele care au parul subtire. Straturile ofera dinamism, iar textura este neteda, dar fara ca firele de par sa fie trase in jos, ci isi mentin supletea.

Coafuri bob cu volum

Multe stiluri de bob pot oferi oportunitatea de a crea coafuri par mediu absolut superbe. Avantajul cel mai mare oferit de aceste tunsori este ca se potrivesc oricaror forme ale fetei si se pot obtine o varietate de coafuri par mediu cu volum care mai de care mai interesante, fie ca sunt simple sau elaborate.

Coafuri par mediu in valuri

Si aceste tipuri de coafuri par mediu ofera volum si sunt extrem de atragatoare. In plus, sunt foarte usor de creat si pot fi adaptate in functie de ocazie, atat pentru outfit-urile casual, obtinand un look mai rebel, cat si pentru cele elegante, realizand valuri delicate si „fluide”, care sa denote rafinament si romantism. Pentru un efect deosebit, realizeaza o carare intr-o parte.

Vedete care prefera coafuri par mediu

Jessica Alba

Jessica Alba a incercat o multime de coafuri par mediu. Stim cu totii ca aceasta femeie straluceste in momentul in care se afla pe scena si putem spune ca si coafura sa o ajuta in acest sens. Ea mizeaza pe bucle, stilul ondulat fiind perfect pentru trasaturile sale. Parul sau este impartit in mod egal, cararea fiind cea care determina cele doua parti. Totodata, aceasta carare nu se intinde pana in spatele scalpului, tocmai din motivul ca la spate, parul este mai bogat si vopsit diferit.

Jessica Alba coafura par mediu

Christina Hendricks

O alta vedeta care a purtat si poarta coafuri par mediu este Christina Hendricks. Unele femei considera ca este complicat sa faci un par care nu este nici scurt, nici lung sa arate bine. Vedeta considera insa ca niste coafuri pentru parul mediu sunt mult mai usor de realizat. Aceasta alege un breton lung care sa dea un alt aer intregii sale imagini. Stilul anilor ’60 este extrem de potrivit pentru ea.

Christina-Hendricks-coafura-par-mediu

Jennifer Aniston

Coafurile pentru parul mediu urmaresc, oarecum, stilul acestei vedete. Aceste coafuri par mediu sunt usor de realizat, intrucat exista doua elemente care trebuie surprinse. In partea din fata, parul trebuie sa urmeze perfect forma fetei, tocmai pentru a da stralucire si putere, iar in partea din spate, specialistii din acest domeniu urmaresc o potentare a volumului.

Jennifer Aniston coafura par mediu

Margot Robbie

Printre preferatele lui Margot Robbie se afla si anumite coafuri par mediu, mai exact, cele de tipul bob asimetric din care se pot face cu usurinta updo-uri. Stilurile de coafuri par mediu ale lui Margot ofera volum in fata, incadrandu-i perfect trasaturile si punandu-i ochii in evidenta.

Coafuri-par-mediu-Margot-Robbie

Rihanna

Si Rihanna a incercat cateva coafuri par mediu care i-au venit superb, fie ca au fost cu bucle, fie ca a ales sa isi pastreze parul drept. Aceste tipuri de coafuri par mediu specifice Rihannei sunt usor de intretinut si pot fi adaptate usor oricarui eveniment, putand fi atat cu un aspect usor dezordonat, cat si pline de rafinament. De asemenea, aceste stiluri de coafuri bob ofera un aspect tineresc, proaspat si cu adevarat adorabil, care se potriveste multor persoane.

rihanna Coafuri par mediu

In concluzie, coafurile pentru par mediu sunt diverse, tocmai din motivul ca exista fel si fel de femei si dorinte. Acestea sunt usor de adaptat si ajustat pe forma fetei, astfel incat sa avantajeze pe oricine. Nu este un secret faptul ca astfel de coafuri sunt usor de realizat. Opteaza pentru preferatele tale si incearca-le pe rand, tinand cont si de ocazii, pentru a evita monotonia.  Esential este sa ne alegem sa purtam o coafura care sa se potriveasca trasaturilor noastre si care sa ne faca sa ne simtim frumoase si bine in propria piele…

modele-de-Coafuri-par-mediu Coafuri-par-mediu-cu-breton Coafuri-par-mediu-colorate Coafuri-par-mediu-ondulatCoafura-par-mediu-bob Coafuri-par-mediu-facultate Coafura-par-mediu-pentru-roscate Coafuri-par-mediu-pana-la-umar Coafuri-par-mediu-fashion Coafura-par-mediu-cu-breton Coafuria-par-mediu-cu-bucle Coafuri-par-mediu-cool

coafura bob par mediucoafura moderna par mediucoafura par mediucoafura par mediu dreptcoafuri femei par mediucoafuri lejere par mediucoafuri moderne par mediucoafuri nunta par mediucoafuri ocazie par mediucoafuri par mediu cu breton coafuri par mediu ondulatcoafuri par mediu pentru nuntacoafuri pentru par mediucoafuri rapide par mediumodele Coafuri par mediu


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente