Modele de coafuri pentru mirese in 2017

Share

Dragele noastre cititoare, astăzi vă vom prezenta nişte modele de coafuri pentru mirese în 2017 care nu sunt doar uimitoare şi pline de farmec, ci şi la modă.

Coafuri pentru mirese în 2017

Iubite mirese, primul stil pe care îl puteţi adopta este cel slicked back. Unele dintre voi vor spune: „Păr umed în ziua nunţii? Nici nu mă gândesc!” În primul rând, o coafură umedă în ziua nunţii nu e aşa rea pe cât credeţi. În al doilea rând, cine a spus că ne-am referit la o coafură cu efect umed şi neted?  Nu, nu asta am vrut să spun. Mă refeream la celelalte stiluri uscate, cu un look elegant şi fierbinte. Dacă nu vă place niciun stil ud sau uscat, cu părul neted lăsat pe spate, atunci de ce nu îndrăzniţi la o coafură dreaptă, creaţă sau cu onduleuri? Toate astea vă pot oferi aspectul elegant de mireasă pe care vi-l doriti. Apropo, puteţi să vă ciufuliţi puţin, pentru a accentua efectul coafurii.

Al treilea stil pentru care puteţi opta în 2017 este half-down/half-up, cu un look delicat, atrăgător şi spectaculos. Nu vreţi să purtaţi în ziua nunţii niciuna din coafurile mentionate mai sus? Dragele noastre cititoare, mai sunt încă multe coafuri dintre care puteţi alege, de exemplu cozile, împletiturile sau coafurile ridicate, anul acesta cuprinzând o gamă largă de modele. Doamnelor, desigur că maeştrii silişti au prezentat coafuri ridicate mai creative şi mai uimitoare pe care să le purtaţi la nunţi.

În ceea ce priveşte cozile, femeile pot incerca în ziua nunţii o coadă ridicată, pe lateral sau joasă. Toate sunt la modă şi oferă un look fabulos. Ce ziceţi de împletituri? Nu e nimic nou la ele, doar că puteţi împleti pletele de două sau mai multe ori, apoi să le împletiţi între ele. Vă puteţi imagina look-ul? Spectaculos şi creativ, nu? Dacă nu vă place, puteţi utiliza stilurile mai vechi: clasic, coadă de pește sau franțuzesc. Orice stil încercaţi, fiţi sigure că veți obţine acelaşi aspect surprinzător.

Mai sunt și alte coafuri minunate pe care le puteţi adopta în 2017, cum ar fi bobul sau tunsoarea pixie. Ambele au fost prezentate într-un mod mai creativ şi mai sexy ca anul trecut. Nu cred că mai e nevoie să vă spun că puteţi purta oricare din cele doua coafuri în orice fel doriţi: drept, ondulat, dezordonat sau chiar lins pe spate. Nu uitaţi să luaţi în considerare detaliile feţei, natura părului, rochia şi tema nunţii când vă alegeţi coafura. De asemenea, nu uitaţi să o accentuaţi cu oricare dintre accesoriile pentru nunţi: voaluri, piepteni, clipsuri, ace, bandane sau flori…

Modele de coafuri pentru mirese in 2017Modele de coafuri pentru mirese in 2017Modele de coafuri pentru mirese in 2017Modele de coafuri pentru mirese in 2017Modele de coafuri pentru mirese in 2017Modele de coafuri pentru mirese in 2017Modele de coafuri pentru mirese in 2017

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente