Cum poți scăpa de riduri fără chirurgie estetică?

Share

Un tratament eficient de refacere a epidermului este Fraxel repair, un laser ablativ fractionat. Cu acesta se trateaza parti ale pielii, fata de 100% acoperire, asa cum era in cazul laserelor normale, iar astfel se va elimina timpul de recuperare dupa aceasta interventie.

Cum poți scăpa de riduri fără chirurgie estetică

In prezent, este considerat cel mai puternic laser nonivaziv si este folosit pentru eliminarea ridurilor profunde, dar si pentru estomparea cicatricelor adanci cauzate de acnee.

Aceasta procedura lucreaza pe zone foarte mici, pentru a avea un efect cat mai bun, iar laserul nu va proteja epiderma cheratinizata insa tehnologia Fraxel protejeaza cea mai mare parte a tesutului inconjurator, ceea ce duce la coagularea imediata sau a contractiei tesutului pielii…

Laserul permite medicului sa schimbe tratamentul in functie de necesitatea fiecarui doritor si se recomanda pacientilor care au riduri la nivelul fruntii, buzelor, ochilor sau gatului, sau celor care sufera de leziuni pigmentare si pielea imbatranita din cauza soarelui.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news