Articol Newsletter

Coacăzele roșii alină durerile de burtă

Coacăzele roșii alină durerile de burtă

Coacăzele roşii sunt, fără îndoială, unele dintre fructele de pădure cele mai apreciate. Asta graţie gustului acrişor și savorii deosebite. Conţinutul bogat de acid citric le face un adevărat aliment-medicament pentru afecţiuni ale stomacului și ficatului. Coacăzul roşu este un arbust comun, spontan sau cultivat, cu fructe de culoare roşie sau gălbuie, grupate în ciorchini. Încă din Evul Mediu medicii ...

Read More »

Este bine sa mancam carne?

Este bine sa mancam carne?

Specialistii afirma ca se recomanda sa consumam carne, dar sa nu excludem si vegetalele, acestea doua lucrand mana in mana. Chiar daca suntem sau nu carnivori, trebuie sa acceptam ca acest aliment este mai mult decat necesar organismului, deoarece este una dintre putinele forme de alimente de unde ne putem lua cantitatea necesara de nutrienti. Ce beneficii are carnea? Nu putem ...

Read More »

Rosii umplute cu Parmezan si oregano

Rosii umplute cu Parmezan si oregano

Rosiile umplute cu Parmezan si oregano reprezinta o reteta gustoasa de aperitiv preparat rapid la cuptor. Rosiile umplute cu Parmezan si oregano sunt gata in 15 minute si aveti nevoie doar de cateva ingrediente pentru a obtine portiile delicioase.Va prezentam cum  puteti prepara sase bucati. Ingrediente pentru rosii umplute cu Parmezan si oregano: 2 rosii mari, proaspete ½ cana de ...

Read More »