4 stiluri de coafuri pentru domnisoarele de onoare

370

Ziua nuntii este cea mai emotionanta din viata unei femei, dar este si foarte scumpa. Nu cheltuie numai mireasa si familia ei, ci si domnisoarele de onoare, in privinta rochiilor, machiajelor si a coafurilor. Ai putea sa le scutesti de o cheltuiala daca le faci singura coafura.

4 coafuri pentru domnisoare de onoare

Iata patru stiluri de coafuri simple si elegante pentru domnisoarele de onoare:

Coafura 1: stilul frantuzesc.
Acest stil este foarte elegant si potrivit pentru o nunta. Se face astfel: se prinde parul intr-o coada de cal joasa si apoi se rasuceste vertical formandu-se un rulou in spate. Se prinde cu agrafe sau cleme.

4 coafuri pentru domnisoare de onoare

Coafura 2: cocul traditional
Este un alt stil potrivit pentru domnisoarele de onoare. Pentru a-l crea trebuie sa iti prinzi parul intr-o coada joasa la baza gatului. Apoi rasuceste-o in sensul acelor de ceasornic sau invers si formeaza cocul. Prinde cocul cu agrafe. Se poate accesoriza cu flori.

4 coafuri pentru domnisoare de onoare4 coafuri pentru domnisoare de onoare

Coafura 3: parul ondulat si prins pe jumatate
Cu acest stil nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la coafura domnisoarelor de onoare. Parul trebuie sa fie ondulat. Apoi prinde partea superioara intr-o codita. Poti adauga un accesoriu de par.

4 coafuri pentru domnisoare de onoare

Coafura 4: parul desfacut si ondulat
Daca vrei ca domnisoarele de onoare sa poarte parul desfacut, acesta este stilul cel mai bun. Pentru a-l realiza, trebuie sa folosesti un ondulator. Onduleaza suvite de cel putin 1,5 cm pentru a obtine bucle mari. Este important ca la sfarsit sa aplici fixativ…

4 coafuri pentru domnisoare de onoare

loading...
Articolul precedentInvata sa scapi de crampele menstruale
Articolul următorCoafuri cu parul prins

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!