Home / FRUMUSETE / Coafuri / 4 tunsori pentru fete rotunde

4 tunsori pentru fete rotunde

Fetele rotunde sunt tineresti si dragute dar o tunsoare nepotrivita le pot face sa arate chiar rau. Celebritati precum Drew Barrymore, Lauren Conrad sau Mila Kunis au tunsori pentru fete rotunde care se potrivesc perfect fetelor lor rotunde. Daca le urmezi exemplul vei putea avea o tunsoare care sa minimizeze obrajii.

Tunsoare lunga in scari
O astfel de tunsoare incadreaza fata. Spune-i stilistului sa inceapa tunsoarea in scari putin dupa barbie. Continua filarea parului pe toata lungimea lui.

4 tunsori pentru fete rotunde

Breton intr-o parte
O tunsoare cu breton intr-o parte este potrivita pentru cele cu fetele rotunde. Un breton potrivit este cel intr-o parte ce ajunge pana la pometi. Combina un breton intr-o parte cu o tunsoare pana la umeri si astfel fata ta va parea mai lunga.

4 tunsori pentru fete rotunde

Tunsoare foarte scurta
Daca ai fata rotunda nu inseamna ca nu poti sa ai o tunsoare foarte scurta. Pentru a stiliza o astfel de coafura foloseste un produs adecvat (exemplu gel sau ceara pentru par).

4 tunsori pentru fete rotunde

Bobul clasic
Bobul este o optiune foarte buna pentru fetele cu fata rotunda. Alege un bob putin sub barbie. Astfel vei distrage atentia de la barbie. Boburile mai scurte accentueaza rotunjimea fetei.

4 tunsori pentru fete rotunde