5 coafuri rapide care sunt la moda

377

Nu esti singura femeie care se intreaba cat timp a durat sa isi faca cineva o anumita coafura care ti-a atras atentia si de multe ori te gandesti sa faci si tu acelasi lucru. Nu este foarte greu sa iesi din casa in fiecare zi cu cate o coafura noua, iar daca stii ce iti place, in aproape cinci minute vei adopta mai multe coafuri rapide diferite pentru parul tau. Iata cateva coafuri rapide la care poti apela:

5 coafuri rapide care sunt la moda

Coada de peste
Chiar daca pare complicata, aceasta impletitura este mult mai simpla decat crezi, iar odata ce ti-ai dat seama despre ce este vorba, doar in cateva minute o vei putea face si tu.

Iata cum sa realizezi aceasta coafura rapida:

Coada rasucita
Trebuie sa stii ca banala coada prinsa la spate te va putea transforma intr-o coafura speciala printr-o simpla rasucire.

Poti descoperi in acest tutorial cum se face aceasta coafura rapida:

Coc elegant
Daca vrei ca coafura sa fie eleganta, insa crezi ca doar un specialist te va putea ajuta, atunci sa stii ca te inseli, pentru ca in cateva minute vei realiza un coc senzational, destinat oricarui tip de ocazii.

Iata cum se realizeaza:

Coada impletita pe o parte
Dupa ce inveti cum sa iti impletesti parul in mai multe tipuri, iti va fi mult mai usor sa apelezi la coafuri rapide interesante, fara a pierde prea mult timp.

Iata cum se impleteste parul pe o parte:

Coafura accesorizata
Daca iti plac accesoriile destinate parului, ai putea incerca o coafura simpla, care se transforma foarte mult prin intermediul unei panglici. Acelasi efect poate fi dat si de o bentita…

Iata cum se face: