Beneficiile samponului cu ulei din arbore de ceai

295

Uleiul arborelui de ceai este un ulei esenţial derivat dintr-un arbust din Australia. Uleiul ucide pe cale naturală viruşi, ciuperci şi bacterii, deci este folosit des în săpunuri şi şamponuri. Şamponul cu ulei din arbore de ceai ajută la tratarea anumitor condiţii medicale ale scalpului sau părului, fără intervenţie medicamentoasă.

Beneficiile şamponului cu ulei din arborele de ceai

Mătreaţa

Studiile au arătat că şampoanele cu 5% conţinut de extract de ulei din arbore de ceai pot trata matreaţa uşoară sau moderată. Acest tratament cu ulei din arbore de ceai nu este eficient în cazurile severe, deci este mai bine să consultaţi un medic în astfel de cazuri. Înlocuiţi şamponul obişnuit cu unul cu ulei din arbore de ceai pentru a trata mătreaţa.

Păduchii

Uleiul de arbore de ceai s-a dovedit eficient în distrugerea păduchilor. Poate folosi în paralel cu alte tratamente. Spălaţi-vă cu şamponul cu ulei din arbore de ceai zilnic, până la dispariţia păduchilor.

Cum să faceţi propriul produs cu ulei din arbore de ceai:

Şamponul cu ulei din arbore de ceai este scump, iar dacă vă place şamponul actual, veţi ezita să îl schimbaţi. Puteţi face uşor şamponul dumneavoastră medical, folosind extract de ulei din arbore de ceai şi şamponul obişnuit.

Pur şi simplu adăugaţi două picături de ulei din arbore de ceai la un gram de şampon obişnuit. Va trebui să cumpăraţi o sticluţă de 100 ml în care să preparaţi produsul, pentru a nu folosi tot şamponul şi pentru a măsura mai uşor. Folosiţi şamponul cu ulei din arbore de ceai la fel cum folosiţi şamponul obişnuit…

Uleiul se găseşte la toate magazinele naturiste sau pe internet. E scump, dar nu aveţi nevoie decât de o cantitate mica pentru şamponul dumneavoastră.

loading...
Articolul precedentInsuficienta respiratorie
Articolul următor5 secrete pentru un par stralucitor

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!