Home / FRUMUSETE / Coafuri / Ce culori pentru par se poarta in 2013

Ce culori pentru par se poarta in 2013

Ce culori pentru par se poarta in 2013Nu sunt acestea cele mai tari culori si stiluri pe care vrei sa le incerci? Verifica ideile noastre de culori pentru par, incat sa sti mai multe despre optiunile tale de aranjare pentru o noua schimbare.

Toti stilistii sunt de acord ca una dintre cele mai istete metode de a scapa de monotonie este sa iti schimbi culoarea parului. Adauga interes si stralucire parului tau lung sau scurt, folosind niste culori pentru par radiante. Pregateste-ti suvitele pentru sedinta de vopsire cu o aplicare de balsam. Apoi selecteaza nuantele dorite. Pastreaza-ti suvitele intr-o conditie perfecta, cerand ajutorul unui stilist profesinist.

Asigura-te ca nu-ti distrugi parul folosind produse de proasta calitate. Aspectele multitonale au devenit tendinte ale momentului. Astfel, ar trebui sa te gandesti la un amestec de nuante diferite si sa porti una dintre coafurile noastre.

Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013

Schimba culoarea parului in functie de starea ta de spirit. Fii stralucitoare cu multe nuante de roscat, castaniu si blond. Alege o culoare cu una sau doua nuante mai inchisa sau mai deschisa decat cea naturala, daca vrei sa faci o trecere delicata de la nuanta originala la una moderna. Creeaza o compozitie de nuante prin imbinarea de culori pentru par contrastante sau complementare.

In loc sa alegi o cale proprie si sa experimentezi o colorare acasa, mai bine viziteaza un stilist profesionist si alege nuanta in functie de sfaturile lui, dar si de preferintele tale. Alege nuante inchise ca visiniu, roscat cupru inchis sau purpuriu, daca vrei sa adaugi eleganta si un fler misterios in aparitia ta. Pe de alta parte, daca vrei sa atragi atentia, ar trebui sa alegi tonuri de blond platinat sau cenusiu.

Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013

Alege tendinta ta favorita si experimenteaza cu cele care coincid preferintelor tale. Varfurile colorate, vopsirea in intregime a parului, umbrele, suvitele colorate si reflexele luminoase, toate creeaza un impact vizual puternic. Asigura-te ca nuantele naturale se potrivesc tonului pielii. Oricum, daca vrei sa pari indrazneata cu nuante izbitoare si luminoase, nu este necesar sa iei in considerare acest factor. Alege intelept produsele de ingrijire si aranjare a parului.

Incorporeaza cateva formule de protectie a culorii in trusa ta de frumusete, pentru a mentine stralucirea si intensitatea nuantei.

Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013Ce culori pentru par se poarta in 2013