Home / FRUMUSETE / Coafuri / Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013Preia controlul asupra transformarii tale si alege una dintre aceste cele mai frumoase tunsori par mediu 2013. Adopta aranjarea usoara cu structura stralucitoare si indragosteste-te de versatilitatea acestei dimensiuni.

Scapa de parul neted si experimenteaza cele mai frumoase tunsori par mediu. Indiferent de textura parului, vei fi capabila sa porti un bob stralucitor sau o tunsoare medie voluminoasa.

Nu te teme daca nu esti stapana pe abilitatile tale de aranjare a parului, aceste idei creative iti vor aduce inspiratie pentru transformarea ta. 2013 este cel mai bun an pentru a-ti cere titlul de lansatoare de moda si pentru a-ti etala cea mai buna coafura.

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013

Fii regina unor tunsori elegante si simplu de realizat, alegand un bob stralucitor. Versiunea neteda va adauga stralucire si rafinament imaginii tale. Foloseste crema pentru netezire, incat sa mentii conditia indreptata a parului. Pe de alta parte, poti ridica o coafura medie accentuand textura. Poarta o coafura bob stratificata moderna, daca vrei sa evidentiezi atitudinea ta deschisa catre cele mai noi tehnici de sculpura. Defineste lungimea si stilul, inainte de a parasesi salonul de coafura.

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013

Adopta o schimbare dramatica si alege coafura franjurata preferata. Structura asimetrica, odata ce este potrivita cu pletele radiante iti va garanta ovatiile celor din jur. Bucura-te de sclipirile admirate datorate liniei tale versatile. Poarta parul pana la umeri in milioane de feluri. In functie de starea de spirit si ambitiile de aranjare, arunca o privire asupra acestei liste mari de coafuri medii. Daca iti plac suvitele dezordonate, foloseste o cantitate mica de crema pentru textura pentru a aranja coafura. Pe de alta parte, daca ceea ce iti doresti este un efect natural, joaca-te cu textura si adopta o atitudine mai relaxata a metodei de aranjare.

Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013Cele mai frumoase tunsori par mediu 2013

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>