Coafura coada de cal – 6 modele cu poze

783

Coafura coada de cal este un mod simplu si clasic de a-ti aranja parul. Este potrivita atat pentru un stil relaxat, cat si pentru unul elegant si sofisticat.

Transforma o coada de cal intr-o coafura de petrecere

Exista mai multe feluri de a purta coafura coada de cal astfel incat sa arati altfel in fiecare zi.

Coafura coada de cal prinsa intr-o parte

Coafura coada de cal este potrivita pentru femeile cu par lung si des. Cu parul lasat pe un umar, lasi impresia ca ai parul desfacut. Suvitele desfacute nu sunt o problema, ci fac parte din farmecul acestui stil.

Inainte sa iti prinzi parul, tapeaza-l spre radacina in varful capului cu un pieptene si foloseste fixativul pentru a da volum. Astfel, iti vei schimba total aspectul, iar trasaturile fetei vor parea mai feminine. Daca vrei o coafura coada de cal ondulata, foloseste un odulator, iar pentru si mai mult volum, tapeaza-l si dupa ondulare si foloseste apoi fixativ.

Coafura coada de cal

Coafura coada de cal infasurata

Acest stil foarte popular iti da un aer sofisticat si vei arata mai matura. Jessica Simpson este una dintre vedetele adepte ale acestei coafuri. Coafura coada de cal este foarte des intalnita la evenimente elegante. Este potrivita unui par destul de lung pentru a infasura suvite de jur imprejurul elasticului de par. Dupa acest pas, prinde suvita infasurata cu agrafe si foloseste fixativ.

Coafura coada de cal

Coafura coada de cal cu parul tapat

Aceste cozi cu parul tapat dau un aer foarte interesant, minimizeaza fata si creeaza iluzia de trasaturi delicate. Dupa ce iti usuci parul, da-ti cu fixativ si tapeaza parul din varful capului. Cu cat tapezi mai mult cu atat obtii mai mult volum. Apoi prinde parul si aranjeaza-l cu un pieptane.

Coafura coada de cal

Cozi mari (tapate)

Acest stil de coafura coada de cal se potriveste foarte bine parului nespalat. Se potriveste si parului proaspat spalat, dar va trebui sa folosesti multe produse pentru a-i da aspectul potrivit. Dupa ce usuci parul, onduleaza-l si prinde-l intr-o coada mare. Apoi tapeaza coada cat de mult poti. La sfarsit, foloseste fixativ.

Coafura coada de cal

Cozi foarte aranjate si drepte

Acest stil este usor de realizat, dar foarte elegant si potrivit pentru evenimente sofisticate. Kim Kardashian sau Jennifer Lopez  prefera aceasta coafura. Se potriveste femeilor cu o structura osoasa femimina, cu frunte mica si par lung. Ai putea sa infasori o suvita in jurul elasticului de par pentru mai multa eleganta, apoi foloseste fixativ…

Coafura coada de cal

Coafura coada de cal impletita

Impletiturile sunt foarte moderne, iar o coada impletita nu foarte aranjata este si mai populara. Acest stil da un aer boem celor care il poarta. Sunt multe feluri in care iti poti impleti o astfel de coada, asa ca alege-l pe cel care ti se potriveste!

Coafura coada de cal