Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri baietesti pentru fete

Coafuri baietesti pentru fete

Coafurile baietesti pentru fete pot adauga fler imaginii tale, chiar daca nu adopti acest stil in totalitate. Adauga un aer masculin parului tau cu cea mai potrivita tunsoare baieteasca si, astfel, vei adopta un look indraznet.

Coafuri baietesti pentru fete

Cele mai multe dintre aceste tunsori nu sunt foarte scurte, asa ca nu te ingrijora ca pierzi prea mult din pletele tale. Chiar daca alegi o tunsoare baieteasca, vei avea destula lungime pentru a te juca cu diverse produse pentru diferite imaginii. Incearca cele mai bune coafuri de acest gen, unele fara varsta, unele foarte moderne.

Cararea baieteasca

Scurt si sexy, cararea baieteasca este una dintre cele mai cunoscute imagini care pot fi primite cu un sentiment androgin. Nu conteaza cat de scurt este tuns parul, intotdeauna este mai bine sa lasi parul mai lung in fata, pentru a fi capabila sa-l coafezi diferit si sa eviti rutina.

Foloseste gel de par sau crema pentru a crea o creasta sau pastreaza-l intr-un breton dezordonat cu putina spuma. Foloseste produsele potrivite, chiar daca adopti coafuri masculine netede.

Rihanna tunsoare baieteasca

Tunsoare cu breton bont

Coafurile baietesti nu sunt singurele modalitati de a obtine un look modern. Daca vrei sa pastrezi parul mai lung, o tunsoare cu parul de aceeasi lungime pe toata suprafata este alegerea cea mai buna. Adopta un breton bont si vei purta una dintre coafurile care iti ofera o cantitate mare de par cu care sa te joci. Nu crea straturi, care te fac sa pari mai feminina si iti cauzeaza pierderea aspectului baietesc.

Tunsoarea cu tepi

Alege o tunsoare cu tepi, asa cum a facut si Carey Mulligan, daca vrei cea mai buna tunsoare baieteasca. Daca tunsoarea ta e prea scurta, cum sunt cele purtate de Charlize Theron si Anne Hathaway, vei pierde stilul baietesc.

tunsoare cu tepi pentru femei

Tunsoarea castron cu breton

O alta tunsoare baieteasca populara pentru fete este tunsoarea castron cu un breton foarte lung, asa cum a purtat Roby in ultimul timp; cantareata suedeza a adoptat o tunsoare indrazneata pentru un aer androgin cu tinutele ei frumoase. Cu o asemenea tunsoare bine structurata, poti obtine o culoare mai indrazneata, de la blond platinat la nuantele vii de roscat.

Tunsoare cu tepi lunga si cu breton intr-o parte

Probabil ca cea mai buna tunsoare baieteasca de acest gen este cea a lui Michelle Williams. Aceasta adoptat o tunsoare frumoasa cu breton intr-o parte. Daca vrei o coafura baieteasca scurta, acesta este look-ul perfect pentru tine, dar nu este o coafura cu intretinere usoara…

Tunsoare lunga si cu breton intr-o partetunsoare baieteascaTunsoarea cu tepiTunsoare cu breton bonttunsoare-de-baieti-pentru-femeitunsoare cu breton intr-o parte