Coafuri de nuntă pentru păr scurt

457

O veste bună pentru miresele cu păr scurt: nu aveţi limite în ceea ce priveşte alegerea de coafuri de nuntă. De fapt, cerul este limita atunci când vine vorba de coafuri de nuntă. Fiţi creative şi veţi afla că o coafură minunată, pentru nuntă este mai uşor de realizat decât credeţi.

Pene şi flori
Tot felul de accesorii, cum ar fi penele şi florile, arată foarte bine în corelanţă cu părul scurt – împrumută un aer sofisticat clasic, cu o vibratie neconventionala. Căutaţi ace de păr sau bandane care imprimă unul dintre aceste aspecte. Ţine doar de dumneavoastră.  Lăsaţi părul simplu şi subevaluat, folosiţi una din aceste frumuseţi, şi sunteţi gata să mergeţi spre altar. Este practic ceva care nu presupune efort, dar ajuta coafura de nunta sa fie una dintre cele mai bune pentru părul scurt.

Coafuri de nuntă pentru păr scurt

Minicoc împletit
Pentru acest look sofisticat, împletiţi franţuzeşte secţiuni de cinci cm pe fiecare parte a capului, în jos, spre ceafă. Apoi prindeţi tot părul într-o coadă joasă. Încheiaţi prin împletirea cozii, răsuciţi în coc şi fixaţi pe poziţie.

Coafuri de nuntă pentru păr scurtCoafuri de nuntă pentru păr scurt

Sofisticat în faţă, creţ la spate
Pentru această coafură, creaţi o cărare lateral şi prindeţi ambele părţi deasupra urechii cu un pieptene lateral. Apoi, folosiţi o placă de încreţire pentru a ondula părul la spate…

Folosiţi fixativ pentru fixarea buclelor. Acest stil se potriveşte cu multe feluri de păr scurt – atat timp cât părul dumneavoastră este suficient de lung pentru a înfăşura pe bigudiu cel puţin o dată.

Coafuri de nuntă pentru păr scurt