Coafuri de vara par lung

387

Pastrarea parului departe de fata si expunerea trasaturilor pot fi acte de curaj, fie ca alegi sa lasi parul lejer, sau sa faci o coada stilata sau un coc. Cele mai noi coafuri de vara pentru parul lung, netede, care pot da stralucire imaginii tale, sunt rapid de efectuat.

Coafuri vara par lung

Feminine si elegante, dar severe si excentrice, coafurile netede pentru vara sunt o alegere indrazneata, pentru ca expun trasaturile faciale. Dar, unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca aceste coafuri arata uimitor pentru parul mediu si lung. Mai mult, ai posibilitatea sa adaptezi parul lins, incat sa obtii stiluri uimitoare, sofisticate. De la drept, neted si pur la cozi stranse si coafuri de vara par lung, fiecare stil atrage atentia.

Frumusetea coafurilor linse da usurinta si rapiditatea  cu care se creeaza. Ai nevoie doar de ceara, un pieptene si, in functie de stilul ales, un elastic. Poti face o carare intr-o parte sau poti da parul pe spate. Incat parul este pieptanat departe de fata, asigura-te ca stilul iti contureaza trasaturile.

Urmand cateva dintre urmatoarele tendinte observate pe podiumuri, incearca sa creezi coafuri perfecte. Un par matasos, cu o textura delicata nu a aratat niciodata atat de stralucitor si simplu, dar capabil sa creeze un efect fantastic.

Coafuri de vara par lungCoafuri de vara par lungCoafuri de vara par lungCoafuri de vara par lung

Am vazut destule coafuri de vara pe podium. Cocurile pot crea un efect exploziv, de exemplu, cocul de balerina. Poti purta acest stil si sa adaugi accesorii pentru un look mai indraznet si modern. Pentru coafurile feminine, poti incerca o pieptanare a parului pe spate si lasat lejer. Creeaza o carare intr-o parte si strange parul la spate intr-o coada la ceafa. Apoi, rasuceste coada intr-un coc de balerina si asigura cu agrafe. Poti incerca si o versiune mai severa si stralucitoare. Poti adauga putin gel.

Coafuri de vara par lungCoafuri de vara par lungCoafuri de vara par lungCoafuri de vara par lung

Stim ca o coada clasica este o solutie rapida pentru o coafura de dimineata, incat sa obtii cel mai frumos si unic stil, asadar, poarta coada neteda. Poti adauga niste impletituri in parti. Intr-adevar, impletiturile sunt foarte simple, dar dragute. Ce poate fi mai frumos decat o coada cu impletituri mici?

Coafuri de vara par lungCoafuri de vara par lungCoafuri de vara par lung

Coafurile netede pot fi stralucitoare si te pot transforma in cateva secunde. Nu te teme de trucurile simple si adauga impletituri, rasuciri si cozi. Da cozii o rasucire magica si creeaza un look care sa iasa in evidenta. Pentru cele care vor un look mai elegant, sever, pot crea o coada si o pot combina cu un machiaj indraznet…

Coafuri varaCoafuri varaCoafuri varaCoafuri varaCoafuri varaCoafuri vara