Coafuri elegante par lung

469

Adauga frumusete suvitelor tale optand pentru una dintre aceste coafuri elegante pentru par lung. Da forma si volum pletelor lungi cu niste bigudiuri sau un uscator de calitate.

Coafuri elegante par lung

Parul lung iti permite sa experimentezi cu o multime de coafuri elegante pentru parul lung. Da volum si forma parului pentru o stralucire de seara sau poti populariza niste plete dezordonate. Inspira-te din ideile noastre de aranjare.

Adopta o transformare in voga, daca esti gata sa iti iei adio de la monotonie. Poarta coafura ingrijita, daca nu vrei sa sacrifici lungimea parului. Oricum, daca iti doresti miscare si textura, este timpul sa descoperi beneficiile nenumarate ale stratificarii. Potriveste parul lung cu niste franjuri frapante, care iti ofera arma secreta catre o forma perfect proportionata a fetei.

Coafuri elegante par lungCoafuri elegante par lungCoafuri elegante par lungCoafuri elegante par lung

Pastreaza-ti buclele stralucitoare cu tratamente si balsamuri. Parul lung cere responsabilitate! Actualizeaza-ti modul de ingrijire a parului si foloseste tratamente de intretinere a parului acasa sau formule cosmetice, pentru a oferi parului nutrientii de care are nevoie. Foloseste-te de lungimea lui, incat sa accentuezi latura romantica si feminina. Daca ai nevoie de mai mult volum, poti folosi o perie rotunda si un uscator de calitate.

Da parului tau o doza instantanee de definire apeland la niste trucuri simple. Acorda atentie acestor coafuri elegante pentru par lung sculptate profesional, daca ai nevoie de cateva idei creative. Cararea pe jumatate este coafura populara a momentului. Alege-o, daca esti 100% satisfacuta de proportiile fetei tale. Oricum, daca ai nevoie de lungime si definire, poti alege si cararea intr-o parte, pentru a-ti complementa trasaturile.

Coafuri elegante par lungCoafuri elegante par lungCoafuri elegante par lung

Joaca-te cu bigudiuri mici sau mari, incat sa incorporezi in coafura cateva bucle sau onduleuri simple. Dupa ce ti-ai aranjat parul, asigura-te ca stapanesti coafura prin volum si textura. Pastreaza-ti suvitele lejere, bine sculptate si radiante cu cele mai bune produse. Straturile au un efect de revitalizare si volum. Poarta tunsoara conica neteda si naturala sau ridicata, prin tapare sau dezordonare. Ia in considerare coafurile pentru evenimente speciale si alege-le pe cele care ti se potrivesc…

Coafuri elegante par lungCoafuri elegante par lungCoafuri elegante par lungCoafuri elegante par lung