Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri impletite 2016

Coafuri impletite 2016

Coafurile impletite in 2016 vor ramane in trend mult timp, spun specialistii. Tocmai din acest motiv am ales sa discutam in acest articol despre metode prin care putem ajunge la cele mai reusite si deosebite coafuri impletite.

Coafuri impletite 2016

Sunteti de parere ca coafurile impletite va avantajeaza si incercati deseori sa le realizati? Intr-adevar, acestea nu vor fi niciodata usor de realizat, dar, cu rabdare, fiecare lucru se invata. Am pregatit in acest articol cateva tipuri de coafuri impletite 2016 si sfaturi care sa va ajute sa le duceti la bun sfarsit.

Coafuri impletite intr-o parte:

Se spune ca acestea sunt cel mai usor de realizat, intrucat urmaresc principiul impletiturii simple in trei. In cazul coafurilor impletite intr-o parte se adauga mereu inca doua suvite celor trei suvite impletite in mod normal. Care este motivul, va intrebati; specialistii considera ca astfel se incadreaza fata si se obtine efectul dorit.

Coafuri impletite intr-o parte

Coafuri impletite – coada de peste:

Aceasta coafura este extrem de simplu de realizat din moment ce am prins miscarea. Se aleg doua suvite mari, groase, dupa care se desprinde usor cate o suvita subtire si se integreaza mereu in suvita groasa opusa.

Coafuri impletite coada de peste

Coafura impletita dubla:

In anul 2016, coafura impletita dubla este deosebita si multe femei incearca sa o realizeze. Aceasta este, de asemenea, foarte simplu de realizat tocmai pentru ca trebuie sa realizam doua impletituri simple. In primul rand, trebuie sa despartim podoaba capilara in doua suvite groase. Fiecare suvita groasa este impletita simplu in trei. In al doilea rand, avem nevoie de agrafe pentru a uni apoi suvitele mari intre ele.

Coafura impletita dubla

Coafura impletita coc:

Cocul impletit ofera femeilor care il poarta o nota in plus de feminitate si in acelasi timp, senzualitate. Se pot combina in acest caz mai multe tipuri de impletituri in jurul unui coc inalt simplu. Fiecare femeie poate obtine un coc cu ajutorul unor miscari simple. Din acest moment, lucrurile se complica. Inainte de a incepe aceasta coafura impletita – coc, trebuie sa pastram o suvita medie, din punctul de vedere al grosimii. O putem impleti in trei si apoi sa o rulam in jurul cocului. Din acest moment, avem in fata un coc inedit, deosebit care surprinde prin eleganta de care da dovada.

Coafura impletita coccoafuri impletite coc

Coafura cu impletitura spic sau frantuzeasca:

Acest tip de impletitura incearca sa cuprinda intreg parul si tocmai din acest motiv necesita multa atentie. In primul rand, se realizeaza o impletitura normala din trei suvite si apoi se adauga din partile laterale. Se pot realiza multe suvite de acest tip.

Coafura cu impletitura spic sau frantuzeasca

Coafuri cu impletitura olandeza:

Dupa ce ati exersat impletitura spic, in 2016 specialistii prevad extrem de placuta coafura tip impletitura olandeza. Ce inseamna acest stil si cat este de greu de realizat? Se spune ca este inversul impletiturii spic, tocmai din motivul ca acele suvite din exterior nu se mai trec pe deasupra celor principale, ci pe dedesubtul acestora. Pare destul de simplu acum dupa ce v-ati obisnuit cu impletitura spic, asa este?

Coafuri cu impletitura olandeza

In 2016, coafurile impletite sunt deosebit de speciale, intrucat sunt diferite de cele obisnuite. Intr-adevar, necesita antrenament insa fiecare lucru este usor din momentul in care am inteles cum trebuie sa il facem…

modele de coafuri impletite 2016coafuri impletite mireasacoafuri impletite simple