Coafuri Kim Kardashian

375

Kim Kardashian este faimoasa pentru mai multe lucruri: relatia ei cu Jay Z, emisiunile, mariajul cu Kanye West, stilul ei, dar si pentru coafurile ei purtate de multe femei. Amestecand tunsorile sofisticate cu stilul stralucitor, ea a devenit un model si coafurile ei cu breton au convins multe femei sa le incerce.

Coafuri Kim Kardashian

Coafurile pe care le are Kim Kardashian la diverse aparitii infatiseaza o carare pe mijloc si onduleuri sau bucle fara efort, dar coafurile ei au devenit mult mai variate. Cheia suvitelor ei minunate nu este un par natural, ci unul bine intretinut.

“Aplic mereu produs pentru volum si spray pentru ingrosarea parului si il usuc. Imi place parul plin si sexy! Tapez mereu parul din crestet pentru a-l ridica!” le-a explicat Kim fanilor pe site-ul sau.

Coafuri Kim KardashianCoafuri Kim Kardashian

Unele dintre cele mai populare coafuri ale sale sunt onduleurile lejere, dar a incercat mereu sa indrepte parul, mergand de la formal la coafuri netede. Culoarea parului ei variaza de la aproape negru la castaniu ciocolatiu, dar cu un par mereu bine ingrijit.

“Imi schimb mereu sampoanele si balsamurile. Daca folosesti mereu aceleasi produse, parul se toceste si nu mai are aceleasi miscari si stralucire. Asa ca schimb produsele in urmatoarea zi. Nu imi spal parul in fiecare zi. Indeparteaza uleiurile naturale din par si incetineste cresterea. Ma asigur ca folosesc un ulei pentru varfuri, de fiecare data cand fac dus. Chiar ma ajuta! Daca stai la soare sau mergi la piscina, aplica balsam in par. Arata la fel de ud ca si cum ai fi la piscina, dar hidrateaza parul si il protejeaza de soare”, explica frumoasa bruneta.

Coafuri Kim KardashianCoafuri Kim Kardashian

Cel mai nou look al ei, creat de stilistul Philip Wolff, este una dintre cele mai minunate coafuri: bretonul sexy! Daca vrei sa il incerci trebuie sa ceri ajutorul unui profesionist, mai ales daca vrei sa porti cele mai noi coafuri cu breton…

Coafuri Kim KardashianCoafuri Kim KardashianCoafuri Kim KardashianCoafuri Kim KardashianCoafuri Kim KardashianCoafuri Kim Kardashian