Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri lejere par lung

Coafuri lejere par lung

Lumea coafurilor pare nesfarsita si fara limite. Daca ai par lung, creeaza ce este mai frumos din el, experimentand diferite texturi si coafuri lejere par lung. Descopera aceste coafuri lejere par lung care nu se demodeaza niciodata si inspira-te pentru o coafura frapanta si fara varsta.

Coafuri lejere par lung

Nu exista nimic mai puternic, cand vine vorba despre schimbarea imaginii, decat o coafura fabuloasa. Din fericire, exista o multime de optiuni de aranjare din care poti alege pentru a crea coafuri lejere par lung.

Femeile cu par lung se pot considera norocoase, incat acesta nu are varsta, este feminin si flexibil. Daca nu mai ai inspiratie, sunt cateva coafuri populare din care poti alege, fie ca le alegi pe cele pentru par drept, ondulat sau cret. Arunca o privire asupra acestor coafuri stilate si inspira-te pentru un nou look.

Aranjarea parului nu trebuie sa fie o povara. Cu o gama larga de produse si instrumente pentru par, sa obtii un look perfect este foarte usor. Exploreaza lumea minunata a aranjarii parului, experimentand variatele coafuri lejere pentru par lung si texturi.

Coafuri lejere par lungCoafuri lejere par lungCoafuri lejere par lung

Coafurile crete au fost si sunt un simbol al inocentei si puritatii. Daca ceea ce cauti este un look seducator, dar inocent, care sa emane feminitate, coafurile crete sunt optiunea perfecta. Spuma de par, produsele pentru bucle, ca si bigudiurile si ondulatorul sunt instrumentele perfecte pentru obtinerea acelor bucle angelice. Aranjeaza-ti bucle dezordonate in fiecare zi, sau creeaza bucle stilate pentru orice ocazie speciala.

Coafuri lejere par lungCoafuri lejere par lungCoafuri lejere par lung

Suvitele netede, stralucitoare, care reflecta lumina sunt o potrivire stralucitoare pentru oricine. Coafurile lungi arata uimitor cand parul este drept. Usuca-ti parul cu o perie rotunda, foloseste o placa si finiseaza cu fixativ si/sau ser pentru a stabiliza firele rebele. Daca vrei sa dai stralucire pletelor tale, poti folosi placa pentru a crea niste onduleuri care dau putina miscare varfurilor. La final, aplica fixativ si putin spray pentru stralucire, incat nimic nu poate lupta impotriva unor suvite stralucitoare si matasoase…

Coafuri lejere par lungCoafuri lejere par lungCoafuri par lungCoafuri par lung

Loading..