Coafuri lungi si sexy

240

Alege cateva coafuri lungi si sexy si poarta una evidenta pentru acest sezon. Ilustreaza o textura sanatoasa si voluminoasa a parului cu ajutorul unor produse de ingrijire de calitate.

Coafuri lungi si sexy

Opteaza pentru un nou look de sezon! Aceste coafuri lungi si sexy iti ofera ocazia sa stralucesti, in cativa pasi simpli. Accentueaza o textura sanatoasa si stralucitoare a parului tau lung cu o tunsoare frapanta. Fii atenta la tratamentele hranitoare pe care le cere parul tau, incat sa fii mandra de un look elegant.

Pentru crearea acestor stiluri nu ai nevoie de abilitati de profesionist. Alege cea mai buna coafura, in acord cu evenimentul sau personalitatea ta. Revitalizarea coafurii incepe aici, prin alegerea unui stil bine definit.

Coafuri lungi si sexy cu breton bont

Vezi cum siluetele rafinate sunt adaptate la o varietate de forme. Aranjeaza-ti pletele lungi cu un breton bont, daca vrei sa iesi in evidenta cu un look elegant si sofisticat. Joaca-te cu trasaturile tale si creeaza impresia unui chip bine proportionat. In functie de volum si lungime, un breton bont poate crea un impact vizual izbitor. Bretoanele intr-o parte pana la sprancene creeaza un efect geometric misterios. Alege, in functie de scopul tau, o schimbare cizelata.

Coafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexy

Coafuri lungi si sexy cu bucle frumoase si lejere

Adauga mai mult volum parului lung cu ajutorul unor bigudiuri sau unui ondulator. Inspira-te din aceste coafuri lungi si sexy cu bucle lejere si vezi care ti se potriveste mai bine. Schimba rutina parului tau si exploreaza efectul acestui stil cu textura minunata. Fa o schimbare retro sau foarte moderna a buclelor relaxate si foloseste-ti abilitatile de aranjare, incat sa creezi un look special. Lasa-ti starea de spirit sa te ghideze catre transformare si simte-te sexy in pielea ta.

Coafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexy

Coafuri lungi si sexy: bucle saltarete lungi

Buclele saltarete te vor face sa te simti ca o femeie fatala. Exploreaza versiunea eleganta si moderna a acestor coafuri lungi si sexy uimitoare si pastreaza-le pe acelea care se potrivesc personalitatii tale. Emana stralucire, cu foarte putin efort, pastrand firele eliberate de produsele de aranjare. Foloseste bigudiuri sau clesti pentru a crea volum si energie. Aplica o cantitate mica de spuma in par si nu uita sa il pregatesti cu niste produse protectoare.

Alege o impartire laterala, pentru eleganta. Daca inca mai vrei sa te joci cu un spirit romantic si boem, poti opta pentru o impartire  a parului pe jumatate…

Coafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexyCoafuri lungi si sexy