Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri par lung pentru mirese in 2014

Coafuri par lung pentru mirese in 2014

Va  prezentăm o colecţie de coafuri par lung pentru mirese in 2014, frumose şi în trend doar pentru voi, mireselor. Vedeţi cât de mult vă iubim? Cred că absolut toate din fanele noastre sunt conştiente de lucrul ăsta, aşa-i? Haideţi să sărim peste momentul ăsta până nu ne dau lacrimile.

Coafuri pentru păr lung pentru mirese în 2013

Dragele noastre cititoare, primul lucru prezentat în colecţia noastră de coafuri par lung pentru mirese sunt coafurile down. Potrivit tendinţelor din 2014 puteţi purta orice stil de coafură down, începând de la ultra-sleek, drept şi onduleuri libere, până la bucle proeminente sau păr neted lăsat pe spate. Desigur, nu mai e nevoie să vă spunem cât de chic, elegante, încântătoare şi pline de farmec sunt toate aceste coafuri par lung pentru mirese in 2014, nu? Bine. Nu credeţi că rochiei de mireasă i s-ar potrivi un look lăsat? Sau poate nu sunteţi chiar încântată să aveţi o astfel ce coafură în ziua nunţii? Atunci de ce nu încercaţi să vă legaţi părul într-o coadă sau să îl împletiţi? Indiferent ce veţi alege, asiguraţi-vă că o să impresionaţi de ziua voastră specială cu un look simplu, spectaculos şi ademenitor.

Până acum am menţionat cam patru coafuri par lung pentru mirese in 2014, nu? Nu, e greşit! Am precizat doar trei. Oricum, al patrulea stil pe care nu l-am prezentat e coafura half-down-half-up, care vine în stiluri delicate, moi şi atractive. Puteţi ghici cu ce coafură vom încheia seria? Doamnelor, gândiţi, gândiţi şi iar gândiţi! Exact, dragele mele cititoare, sunt stilurile up. Daţi-mi voie să vă spun că, anul acesta, vin în forme mai sexy, mai fermecătoare şi mai uimitoare ca înainte, sau cel puţin aşa cred. Nu contează! Cel mai important lucru pe care ar trebui să îl ştii acum e că puteţi opta pentru orice fel de coafură ridicată, cum ar fi french twists, cocuri, şi multe altele. Asta este, dragele noastre cititoare, am terminat. Ba nu, staţi! Mai sunt încă două lucruri importante pe care ar trebui să le ştiţi.

Primul lucru e că puteţi lăsa coafura de nuntă un pic dezordonată. Da, doamnelor drage, puteţi! Cine vă poate împiedica? Puţină răvăşeală nu deranjează pe nimeni. În schimb poate adauga un efect plăcut look-ului dumneavoastră. Al doilea lucru e că vă puteţi accentua coafura şi cu îmletituri, e lângă accesoriile obişnuite, cum ar fi bandane, clisuri, coroniţe sau flori. Al treilea ţi ultimul lucru pe care trebuie să îl faceţi când alegeţi coafura e să luaţi în considerare forma feţei, felul părului, dar şi rochia de mireasă şi tema nunţii. În final, nu mai pot decât să vă urez o nuntă uimitoare şi de neuitat, şi la revedere!

coafuri par lung pentru mirese in 2014coafuri par lung pentru mirese in 2014coafuri par lung pentru mirese in 2014coafuri par lung pentru mirese in 2014coafuri par lung pentru mirese in 2014coafuri par lung pentru mirese in 2014coafuri par lung pentru mirese in 2014coafuri par lung pentru mirese in 2014