Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri par scurt 2017

Coafuri par scurt 2017

Cofurile pentru parul scurt in anul 2017 aduc mai multa libertate de exprimare atat pentru hairstylist, cat si pentru persoana care le alege. Se spune ca o coafura pentru parul scurt este mai greu de realizat, tocmai pentru ca firele de par au tendinta sa nu stea in felul in care le aranjam. Cu toate acestea, o coafura pentru parul scurt da dovada de o perioada mai mare de rezistenta.

coafuri 2016 par scurt

Credem ca este necesar sa adaugam cate doua coafuri pentru parul scurt care se vor purta in anul 2017, pentru ambele tipuri de par.

Parul cret:
Cu siguranta, de la parul cret la parul drept se poate ajunge printr-un mic artificiu care ajuta enorm femeile in ziua de astazi, si anume placa de par. Insa, aici vom vorbi despre doua coafuri pentru parul scurt cret natural care nu se doreste a fi modificat.

a.     In cazul in care femeia alege un stil mai efervescent, ca sa spunem asa, in 2017 stilul ras pe o parte, ori extrem de scurt, este urmarit de saloanele din toata lumea. Intr-un mod asimetric, in cealalta parte a capului, parul cret va surprinde printr-o „dezordine ordonata”. Specialistii considera ca aceasta coafura pentru parul scurt in 2017 va oferi o nota de senzualitate tuturor femeilor care o aleg. Se spune ca femeile care sunt tunse scurt isi pierd din feminitate insa faptul ca ele au curajul de a renunta la parul lung puncteaza o atitudine puternica.

b.    A doua coafura pentru parul cret este mai simpla de realizat si acasa. In cazul in care exista si un breton si tunsoarea nu este realizata asimetric, se poate miza pe un bob cret. Aceasta coafura in 2017 va fi aleasa de multe femei, tocmai din motivul ca ofera un aer special.

frizuri par scurt 2016

Parul drept:
Asa cum se intampla si in cazul parului cret, si atunci cand vorbim despre parul drept si de coafurile pentru 2017, se poate opta pentru o schimbare de la drept la cret. Insa, acum vom vorbi strict despre doua coafuri care se pot realiza la parul scurt si drept.

a.    Extrem de interesanta este coafura care evidentiaza fiecare trasatura a fetei. In cazul parului drept este usor de realizat, intrucat fiecare fir de par se asaza mult mai usor decat in cazul parului cret sau ondulat. Se tapeaza parul in partea de sus si apoi se revine cu un strat pe care initial nu l-am tapat. Dupa care se realizeaza o dunga fina care se pierde usor catre restul firelor de par aflate pe de-o parte si de alta a capului.

b.    Parul drept scurt cu breton poate constitui o problema, intrucat totul depinde de felul in care se comporta bretonul. In cazul in care bretonul este pe o parte, se realizeaza usor o coafura linistita, casual. In cazul in care bretonul este drept, trebuie urmarita simetria intre partea dreapta si cea stanga.

In concluzie, este usor sa ne alegem coafura pentru parul scurt in 2017. De asemenea, se poate trece foarte usor de la par cret la par drept si invers, intr-o lume in care aproape orice lucru este posibil. Singurul lucru important este sa ne identificam personalitatea cu acea coafura aleasa…

coafuri simple par scurtcoafuri pe par scurtCoafuri par scurtcoafuri par scurt mirese 2016coafuri par scurt cret 2016coafuri ocazie par scurtcoafuri elegante par scurtcoafura par scurt pentru searacoafura par scurt ondulat 2016coafura par scurt Miley Cyruscoafura par scurt cu tepicoafura par scurt 2016coafura de nunta par scurtcoafura cu tepi par scurt 2016

Gasesti mai multe tipuri de coafuri aici. Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in moda si cele mai bune sfaturi de infrumusetare!

Loading..