Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri par scurt

Coafuri par scurt

Cea mai simpla metoda sa-ti aranjezi parul este sa recurgi la coafuri par scurt. Poti sa alegi dintr-o varietate de coafuri, dar cele mai populare sunt cele bob.

Coafuri par scurt

Pentru o aparitie distincta si sofisticata nu este nimic rau daca alegi coafuri par scurt dupa moda anului 2016. Parul scurt are modul propriu de a se aranja, de a face sa arate mult mai organizat, indiferent de stilul pe care il veti alege.

Coafuri par scurtCoafuri par scurtCoafuri par scurtCoafuri par scurt

Coafuri par scurt: bob.  Coafurile scurte ale anului 2016 au propria lor cale de a furniza un look unic. Adesea, bobul este considerat drept tunsoarea cea mai casual si mai eleganta pentru parul scurt.

Coafuri par scurt

Victoria Beckham a dovedit ca prin coafuri poate arata fabulous si spectaculos de fiecare data. Fie ca este vorba de coafuri par scurt, bob scurt, bob drept sau bob la lungimea barbiei, exista cate o optiune minunata pentru diferite tipologii ale fetei – fie ca este o fata ovala, patrata, sub forma de inima sau rotunda. Pentru diverse ocazii speciale, luati in considerare ondularea parului. Il puteti ondula din crestetul capului sau doar la varfuri. Simtiti-va libere sa alegeti ce va place.

Coafuri par scurt

Coafuri par scurt filate. Daca nu ai lungimea perfecta pentru un bob, atunci poti incerca tunsoarea taiata sau “chop”. Popularizata de supermodelul Karlie Kloss, aceasta tunsoare a momentului aduce pur si simplu modestie, eleganta si simplitate. Este chiar deasupra umarului, combinata cu suvite si breton in partea de sus. Ii dau un aer de manechin si cu siguranta vei putea arata ca ea daca vei alege acelasi stil.

Coafuri par scurt

Indiferent ce coafuri par scurt vei alege in final, asigura-te ca ti se potriveste. Trebuie sa fie bine ceva proportionat, sa se acorde atentie mare la detalii si sa iti incadreze frumos fata.

Coafuri par scurtpar scurtpar scurt aramiu
par scurtpar scurtpar scurtpar scurtpar scurt

Loading..