Coafuri pentru evenimente formale

537

Toate femeile vor sa arate bine la evenimentele mai formale din viata lor, fie ca e vorba de balul de absolvire, de o petrecere sau o nunta, de exemplu. Coafurile simple, dar elegante si, in acelasi timp, chic sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Daca bugetul nu iti permite sa iti aranjezi parul la un salon inainte de un eveniment formal, atunci te ajutam noi cu trei idei de coafuri pentru evenimente.

Coafuri pentru evenimente formale

Cocul impletit intr-o parte 
Cocul este o alegere perfecta pentru un eveniment formal, datorita elegantei si simplitatii sale. Un coc aranjat facut intr-o parte te va face sa arati superba intr-o rochie cu o maneca sau va evidentia un colier mai special. Pentru un plus de efect, impleteste parul inainte sa faci cocul. Impleteste parul in maniera clasica si simpla, intr-o parte. Daca ai parul prea moale, foloseste gel sau ceara de par inainte de a-l impleti. Fixeaza cocul cu agrafe. Bretonul il poti da dupa ureche sau il poti lasa liber.

Coafuri pentru evenimente formale

Onduleuri
Aceasta coafura este cu adevarat eleganta, dar este usor de obtinut daca ai niste bigudiuri incalzite. Inainte de a folosi bigudiurile, aplica pe par un produs care ajuta la ondulare si care protejeaza in acelasi timp parul de efectele caldurii. Bigudiurile trebuie sa fie complet racite inainte de a le da jos. Foloseste-ti degetele pentru a defini buclele. La final, aplica fixativ. Aceste bigudiuri nu creeaza doar bucle, ci si volum…

Coafuri pentru evenimente formaleCoafuri pentru evenimente formale

Coada de cal foarte aranjata
Daca vorbim de coafuri simple, atunci cu siguranta vorbim si de coada de cal. Este o coafura eleganta, obtinuta fara efort. Indreapta parul cu placa, apoi prinde-l intr-o coada. Il poti prinde intr-o coada jos, la baza gatului, sau sus, aproape de varful capului. La sfarsit, aplica putin spray pentru stralucire si coada ta va fi minunata!

Coafuri pentru evenimente formaleCoafuri pentru evenimente formale