Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016

Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016

Dragi mirese cu păr mediu, vă căutăm. De ce? Pentru că avem o multitudine de coafuri pentru mirese cu par mediu 2016 de unde să alegeţi pentru ziua voastră specială; şi nimic mai mult. Deja aud pe câteva dintre voi spunând: „Chiar aşa?!” Ce întrebare! Dragele noastre, doar ştiţi că grija noastră principală e să avem grijă de dumneavoastră din cap până în picioare.

Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016

Oricum, să incetăm cu nimicurile şi să ne începem munca. Una dintre cele mai inteligente alegeri de a obţine un rezultat plin de farmec şi care să intoarcă capete este coafura retro cu onduleuri în coborâre. Da, miresele noastre se întorc în timp pentru a simţi farmecul de altădată!

Dacă eşti una din femeile moderne care refuză un stil retro, atunci poţi adopta oricare alt stil lăsat, cum ar fi cel ondulat, ondulat beachy sau drept. Oricare din ele vă poate oferi un look sexy, spectaculos şi elegant pe care vi-l doriţi în ziua nunţii. „Dar dacă nu îmi place ideea să îmi las părul în jos în ziua nunţii?” Atunci de ce nu optezi pentru o coafură jumatate lasată, jumatate ridicată? Da, de ce nu? E una din cele mai populare coafuri pentru mirese cu par mediu 2016. Să nu uit să vă spun că acesta a fost prezentat ca unul din cele mai uimitoare şi atractive stiluri.

Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016

Credeţi că singura opţiune anul acesta e să purtaţi doar coafuri lăsate sau jumatate ridicate? Desigur că nu! Nu are cum! Dimpotrivă, sunt alte opţiuni pe care le puteţi încerca, cum ar fi să vă prindeţi părul în coadă în orice fel doriţi. Faceţi aşa şi să nu vă aşteptaţi decât la un look minunat şi atractiv! Dragi mirese, ce ziceţi de o tunsoare bob? A-ţi putea-o purta de ziua voastră? Desigur că da! În ciuda celor spuse mai sus, mai sunt şi coafurile updo care vin în diverse stiluri elegante, sexy şi uimitoare, cum ar fi chignons, pliuri franceze, fixate cu ac şi altele.

Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016

Până acum aţi aflat despre stilurile principale de coafuri pentru mirese cu par mediu pentru care puteţi opta, dragele mele mirese. Dar ştiţi cum să o alegeţi pe cea potrivită şi cum să o accentuaţi? Bine, să zicem că puteţi să faceţi toate astea. În ceea ce priveşte prima întrebare, trebuie să luaţi în considerare linia feţei, felul părului şi rochia de mireasă pentru a vă alege coafura. Pe de altă parte, din privinţa celei de-a doua întrebări şi ultima, puteţi doar să accentuaţi coafura cu o panglică sau oricare alte accesorii de mireasă, cum ar fi clipuri, flori, ace, diademe etc.

Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016Coafuri pentru mirese cu par mediu 2016