Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri uşoare pentru par lung si cret

Coafuri uşoare pentru par lung si cret

Dacă aveţi par lung și cret şi urmează să mergeţi la un eveniment, de exemplu o nuntă sau un bal, coafurile ridicate pentru părul lung şi creţ sunt chic şi avangardiste, permiţând în acelaşi timp texturii părului să strălucească.

Coafuri uşoare pentru par lung si cret

Pentru orice ocazie specială se potrivesc trei stiluri pentru par lung si cret.

Dacă în perioada 1990-2000 era în vogă părul drept, timpurile moderne acceptă textura naturală a părului, o alinare pentru femeile cu părul creţ, care nu vor să şi-l supună proceselor de stilizare prin încălzire sau produselor grele.

Twist and pin

Deoarece aveţi părul ondulat, pletele sunt deja pline de volum şi textură, perfecte pentru a crea o coafură ridicată dezordonată în câteva minute. Începeţi prin prinderea părţii de sus a părului într-un coc dezordonat aproape de coroana capului. Apoi, cu ajutorul unor agrafe, răsuciţi în jurul cocului suviţe mici din partea de jos a părului. La final, lăsaţi libere câteva fire de pe linia părului, pentru un aspect lipsit de griji, romantic.

Pony Puff

Dacă sunteţi mai rebelă, stilul pony puff se potriveşte cu mult dermatograf şi cu un aspect îndrăzneţ. De asemenea, această coafură scoate în evidenţă textura părului. Luaţi o porţiune de pe linia părului, prindeţi-o la spate, şi împingeţi vârfurile spre faţă, pentru un efect pufos. Prindeţi restul părului într-o coadă ridicată. La final adăugaţi fixativ pentru un look sexy.

Coafuri uşoare pentru par lung si cret

Sidesweep

Dacă doriţi un look sofisticat, sidesweep este ideal pentru splendoare şi eleganţă. Sideswept pony este cea mai simplă coafură, când vine vorba de coafuri ridicate pentru păr lung şi creţ. Începeţi prin prinderea părului după ureche, începând cu coroana capului. Prindeţi părul în coadă, lăsând câteva şuviţe libere, de-a lungul liniei părului. Accesorizaţi coada cu bijuterii sau flori pntru a finisa look-ul…

Coafuri uşoare pentru par lung si cret

Loading..