Coafuri uşoare pentru par lung și ondulat

566

Dacă aveți părul lung și ondulat şi urmează să mergeți la un eveniment, de exemplu o nuntă sau un bal, coafurile ridicate pentru părul lung şi ondulat sunt șic şi avangardiste, permiţând în acelaşi timp texturii părului să strălucească.

Coafuri uşoare pentru par lung și ondulat

Pentru orice ocazie specială se potrivesc trei stiluri pentru par lung și ondulat.

Dacă în perioada 1990-2000 era în vogă părul drept, timpurile moderne acceptă textura naturală a părului, o alinare pentru femeile cu părul ondulat, care nu vor să şi-l supună proceselor de stilizare prin încălzire sau produselor grele.

Twist and pin

Deoarece aveţi părul ondulat, pletele sunt deja pline de volum şi textură, perfecte pentru a crea în câteva minute o coafură ridicată dezordonată. Începeţi prin prinderea părţii de sus a părului într-un coc dezordonat aproape de coroana capului. Apoi, cu ajutorul unor agrafe, răsuciţi în jurul cocului suviţe mici din partea de jos a părului. La final, lăsaţi libere câteva fire de pe linia părului, pentru un aspect lipsit de griji, romantic.

Pony Puff

Dacă sunteţi mai rebelă, stilul pony puff se potriveşte cu mult dermatograf şi cu un aspect îndrăzneţ. De asemenea, această coafură scoate în evidenţă textura părului. Luaţi o porţiune de pe linia părului, prindeţi-o la spate şi împingeţi vârfurile spre faţă, pentru un efect pufos. Prindeţi restul părului într-o coadă ridicată. La final, adăugaţi fixativ pentru un look sexy.

Coafuri uşoare pentru par lung și ondulat

Sidesweep

Dacă doriţi un look sofisticat, side-swept este ideal pentru splendoare şi eleganţă. Sideswept pony este cea mai simplă coafură, când vine vorba de coafuri ridicate pentru păr lung şi ondulat. Începeţi prin prinderea părului după ureche, de la coroana capului. Prindeţi părul în coadă, lăsând câteva şuviţe libere, de-a lungul liniei părului. Accesorizaţi coada cu bijuterii sau flori pentru a finisa look-ul…

Coafuri uşoare pentru par lung si cret