Cum sa alegi culoarea de par potrivita pentru pielea palida si ochii caprui

328

Este foarte important sa alegi culoarea de par care te avantajeaza. Trebuie sa tii cont de pielea ta si de culoarea naturala a parului. Daca ai pielea deschisa la culoare si ochii caprui, trebuie sa citesti articolul urmator. Sfaturile noastre te vor ajuta sa alegi nuanta adecvata.

culoarea de par potrivita pentru pielea palida si ochii caprui

Alegerea culorii de par pentru o piele palida si ochi caprui este mai usoara decat crezi. Afla ce nuante se potrivesc pielii si ochilor tai si obtine look-ul perfect.

Alegerea culorii de par potrivite este un proces simplu daca stii ce tonuri are pielea ta: calda sau rece. Afla ce culoare de par se potriveste pielii tale palide si ochilor tai caprui.

O piele cu tonuri calde este usor de recunoscut in functie de nuanta venelor de pe incheietura mainii. Daca nuanta este verzuie, ai o piele cu tonuri calde. Daca nuanta venelor este albastruie, atunci ai o piele cu tonuri reci. Dupa ce afli ce fel de piele ai, este usor sa alegi culoarea de par potrivita.

Cum sa alegi culoarea potrivita pentru pielea palida si ochii caprui:

  • Cand ai o piele foarte deschisa la culoare, poti alege o culoare pala pentru par. O piele cu tonuri calde arata foarte bine cu o culoare calda, asa ca poti incerca un blond platinat sau unul de culoarea sampaniei.
  • Daca ai ochii caprui cu reflexii aurii, ai mai multe optiuni la dispozitie si poti incerca si culori mai reci. Poti incerca un castaniu mediu cu suvite mai deschise la culoare. Alege suvite blonde pentru mai multa textura.
  • Ochii caprui inchis contrasteaza foarte frumos cu pielea palida si un look potrivit include culori naturale asemanatoare culorii naturale a parului tau.

Poti alege si nuante mai reci, dar nu exagera prea mult. Daca vrei doua nuante, incearca suvitele.

  • Daca parul tau este castaniu deschis, poti alege o nuanta foarte deschisa, care iti avantajeaza pielea.

Un roscat intens este o culoare potrivita pentru pielea palida si pentru ochii caprui. Si un castaniu roscat ti se potriveste daca ai ochii caprui deschis.

Daca vrei un look gen „Alba-ca-Zapada”, poti alege si o nuanta foarte inchisa la culoare. Alege un castaniu inchis pentru un contrast frumos, dar incearca sa stai departe de un brunet cu nuante albastre. Aceasta culoare se potriveste unei pieli cu nuante reci…

Indiferent ce culoare vei alege pana la urma, nu incerca sa faci o schimbare radicala. Consulta un specialist daca alegi o nuanta mult mai deschisa decat culoarea ta naturala.