Cum sa coafezi parul filat fara sa folosesti caldura

229

Un par tuns filat este usor de intretinut si de coafat. Urmeaza sfaturile noastre si coafeaza-l fara sa il degradezi prin folosirea ustensilelor cu caldura.

Cum sa coafezi parul filat fara sa folosesti caldura

O tunsoare filata se poate coafa destul de usor fara sa folosesti caldura. Mentine-ti parul sanatos si puternic folosind cateva metode de coafare ce nu ii dauneaza.

Ia o pauza de la folosirea bigudiurilor, de la uscatorul de par si de la alte ustensile de coafat care pot dauna parului. Invata cateva metode simple de a-ti coafa parul filat fara caldura. Cu ajutorul sfaturilor noastre vei avea mereu un look minunat.

Coafeaza parul fara caldura: impletituri
Impletiturile stranse pot dauna parului tau in timp ce cele mai largi impiedica ruperea parului. Aplica o crema sau putin spray pe parul umed fara sa il perii.

Fa-ti doua impletituri, cate una pe fiecare parte, largi la varf si stranse in partea superioara. Lasa parul sa se usuce impletit si cand e aproape uscat desfa impletiturile si trece-ti varfurile degetelor prin par pentru a crea onduleurile perfecte. Mai poti aplica putin spray pentru a finisa coafura si pentru a o aranja mai bine. Astfel vei obtine un par ondulat fara sa folosesti caldura.

Coafeaza parul fara sa-l degradezi: bucle foarte bine definite
Daca vrei bucle mai bine definite, dar nu ai timp sa-ti pui bigudiurile, incearca vechea metoda: infasoara-ti carpe in parul umed si lasa-le peste noapte. Taie o haina veche si imparte-o in fasii de 12 cm. Punele la capatul unui elastic de par si rasuceste-le spre scalp. Lasa parul sa se usuce peste noapte. Nu strange elasticele prea mult pentru iti vei degrada parul.

Coafeaza parul fara caldura: metoda sosetei
Poti folosi o simpla soseta pentru a-ti evidentia buclele daca ai o tunsoare filata. Obtine un look fresh fara sa degradezi parul. Taie partea cu degetele de la o soseta si rasuceste-o pana formezi un cerc perfect. Prinde-ti parul uscat intr-o coada de cal si uda-l putin. Trece coada prin cercul din soseta si indeasa varful dedesubt. Apoi rasuceste soseta spre scalp si formeaza un coc. Tine cocul peste noapte si desfa-l dimineata. Vei fi obtinut onduleuri foarte frumoase.

Coafeaza parul fara sa-l degradezi: foloseste produsele adecvate
Foloseste produsele potrivite pentru a da mai multa textura parului tau filat. Aceste produse, destinate utilizarii pe parul uemd sau uscat te ajuta sa obtii bucle foarte frumoase fara prea mult efort…

Coafarea parului prin metoda sosetei