Cum sa creezi un coc la ceafa

263

Cocurile joase stilate nu se demodeaza niciodata, asa ca actualizeaza-ti imaginea invatand cum sa creezi un coc jos in zona cefei, cu minimum de efort, urmand acesti pasi!

coc jos

Lungimile stralucitoare sunt intotdeauna la moda, incat propun optiuni infinite de aranjare de care sa profiti, iar una dintre cele care nu au varsta si se potrivesc oricarei texturi de par este cocul la ceafa. Secretul crearii unui astfel de coc se bazeaza pe abilitatile tale si ordinea corecta de aranjare. Exerseaza incat sa-ti perfectionezi abilitatile si invata pasii specifici aruncand o privire peste procesul propus de noi.

Un coc jos la ceafa are o simplitate si o eleganta care il fac sa fie alegerea potrivita oricarei varste. De cand sculptarea perfecta parului a devenit o necesitate pentru cele carora le pasa de imaginea lor, experimentarea unui coc jos elegant poate fi o idee grozava, demna de luat in considerare.

coc jos

  • Pentru inceput, imparte parul din crestet si tapeaza-l pentru a da volum, incat parul gros a devenit o textura moderna, si astfel vei fi capabila sa dai forma parti din spate a capului, fara ca acesta sa fie lipit de scalp, mai ales daca ai parul subtire.
  • Dupa ce ai tapat parul cu un pieptene cu coada si cu dintii fini, perie-l usor, superficial, creand o coada joasa, totul in timp ce te concentrezi sa permiti parului sa-si mentina textura pufoasa la spate, dandu-i o alura retro.
  • Foloseste coada pieptenelui pentru a crea o asimetrie perfecta si asigura coada cu un elastic de par. Daca ai parul fin, creaza destul volum incat sa nu ai un coc mic, astfel ai nevoie sa separi coada in doua si sa tapezi partea de sus folosind pieptenele.
  • Apoi, trece partea de jos, netapata, peste jumatatea de sus, incat sa o acoperi in totalitate. Asigura cu agrafe partea ridicata la baza superioara a cocului si continua prin infasurarea firelor libere in jurul bazei, asigurandu-le, daca este posibil, sub baza cocului, folosind agrafe.
  • Termina coafura creand onduleuri delicate cu firele lasate libere (daca ai un par stratificat, vei avea cateva suvite pierdute), folosind ondulatorul si aplicand putin spray pentru stralucire, incat sa sporesti frumusetea suvitelor tale minunate…

Acest look este o optiune perfecta pentru zi sau seara, asa ca incearca-l si vezi daca se potriveste stilului si personalitatii tale!

Cum sa creezi un coc la ceafa – Video