Cum sa faci o impletitura in 5

305

Daca ai timp sa exersezi, cu siguranta poti invata cum sa faci o impletitura in cinci. Cu cat lucrezi mai mult la acest stil, cu atat ti se va parea mai usor in timp. Acest stil este grozav pentru persoanele care au parul lung sau vor o impletitura complicata.

impletitura in 5

Instructiuni a face o impletitura in cinci

Pentru a face o impletitura in cinci, incepe prin a-ti duce parul in partea de unde vrei sa incepi impletitura. Pune-ti mana cu palma in sus sub parul adunat. Astfel, poti separa parul in cinci. Trebuie sa ai sectiuni de par intre fiecare spatiu dintre degete; suvita de inceput si final trebuie sa ramana in afara degetului tau mic.

Este important ca atunci cand faci o impletitura in cinci sa urmaresti fiecare suvita de par. Te poate ajuta numararea lor sau etichetarea lor. In acest fel, poti  urmari mai bine ceea ce faci. De obicei, prima greseala pe care o fac persoanele este sa piarda sirul impletirii. O singura miscare gresita te poate face sa iti reiei impletitura de la capat.

In primul rand, ia prima suvita si trece-o pe sub a doua si peste a treia. Dupa aceasta, trebuie sa o iei pe a cincea si sa o treci pe sub a patra si peste a treia noua suvita. Dupa ce ai terminat aceasta rotatie, trebuie sa redenumesti suvitele si sa repeti acest proces.

Cu cat strangi mai mult, cu atat impletitura va fi mai stransa si mai sigura. Acest lucru te va ajuta sa practici in fata unei oglinzi. Odata ce vei stapani impletitura in cinci, poti experimenta prin a ingrosa fiecare suvita de par si chiar poti face doua impletituri in cinci. Termina-ti impletitura in cinci cu o panglica sau o agrafa…

Cum sa faci o impletitura in cinci – VIDEO:

loading...
Articolul precedentRemedii pentru par uscat
Articolul următorIngrijirea parului cret

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!