Home / FRUMUSETE / Coafuri / Cum sa faci o impletitura in 5

Cum sa faci o impletitura in 5

Daca ai timp sa exersezi, cu siguranta poti invata cum sa faci o impletitura in 5. Cu cat lucrezi mai mult la acest stil, cu atat o sa ti se para mai usor in timp. Acest stil este grozav pentru persoanele care au parul lung sau vor o impletitura complicata.

impletitura in 5

Instructiuni a face o impletitura in 5

Pentru a face o impletitura in 5 incepe prin a-ti duce parul in partea de unde vrei sa incepi impletitura. Pune-ti mana cu palma in sus sub parul adunat. Astfel, poti separa parul in cinci parti. Trebuie sa ai sectiuni de par intre fiecare spatiu dintre degete; suvita de inceput si final trebuie sa ramana in afara degetului tau mic.

Este important ca atunci cand faci o impletitura in cinci  sa urmaresti fiecare suvita de par. Te poate ajuta numararea lor sau etichetarea lor. In acest fel, poti  urmari mai bine ceea ce faci. De obicei, prima greseala pe care o fac oamenii este sa piarda sirul impletirii. O singura miscare gresita te poate face sa iti reiei impletitura de la capat.

In primul rand, ia prima suvita si trece-o pe sub a doua si peste a treia. Dupa asta, trebuie sa o iei pe a cincea si sa o treci pe sub a patra si peste a treia noua suvita. Dupa ce ai terminat aceasta rotatie, trebuie sa redenumesti suvitele si sa repeti acest proces.

Cu cat strangi mai mult, cu atat impletitura va fi mai stransa si mai sigura. Acest lucru te va ajuta sa practici in fata unei oglinzi. Odata ce vei stapani impletitura in 5, poti experimenta prin a ingrosa fiecare suvita de par si chiar poti sa faci doua impletituri in cinci. Termina-ti impletitura in 5 cu o panglica sau o agrafa.

Cum sa faci o impletitura in 5 – VIDEO

Loading..