Cum sa impletesti parul

201

Este usor de invatat cum sa impletesti parul, iar acest ghid include sfaturi fundamentale care te vor ajuta sa creezi impletituri perfecte, indiferent ca vrei sa le aplici pe parul tau (putin mai complicat) sau pe al altor persoane.

Cum sa impletesti parul

Primul pas este sa piepteni bine parul inainte sa te gandesti cum sa-l impletesti. Fii sigura ca ai indepartat fiecare nod sau incurcatura, ca sa nu-ti dea batai de cap in timpul impletirii. Unora le place sa-si impleteasca parul cand este ud, dar daca firul de par este gros si lung, cozile se usuca mai greu.

Folosind un pieptene cu coada (cu maner subtire si ascutit) imparte parul in trei parti egale. Incepe din partea din care vrei sa plece coada: de la ceafa sau din varful capului. Separa cele trei parti, prinde partea din dreapta si trece-o peste partea din mijloc, incat sa ajunga in mijloc.

Apoi, ia partea din stanga si trece-o peste noua parte din mijloc incat aceasta sa devina partea din mijloc. De fiecare data cand treci o parte peste alta, netezeste-le. Continua sa aduci partea dreapta peste cea din mijloc, apoi pe cea stanga peste cea din centru, pana ajungi la capatul parului. Asigura coada cu un elastic de par.

Vei obtine o coada mai neteda, daca dupa fiecare trecere a unei parti peste alta netezesti toate cele trei parti…

Daca parul tau este rebel si stratificat, cu unele fire mai scurte decat altele, poti folosi un gel pentru luminozitate inainte sa impletesti, sau un fixativ, la final, pentru a culca firele mai scurte.

Cum sa impletesti parul – VIDEO