Cum sa-ti impletesti parul

226

Ca sa inveti cum sa-ti impletesti parul, ai nevoie de multa rabdare si coordonare. Aceasta abilitate de a crea o impletitura neteda nu o capeti peste noapte, ci o poti obtine cu multa practica.

Cum sa-ti impletesti parul

Impletirea propriului par cere o impartire a parului in sectiune egale, pastrarea calmului si folosirea miscarilor necesare unei impletiri. Odata ce stapanesti aceste tehnici, vei fi capabila sa treci de la impletiturile fundamentale la cele de lux. Daca esti noua in lumea impletiturilor, exerseaza pe parul altcuiva inainte de a o aplica pe parul tau si a invata cum sa-ti impletesti parul.

Materiale

Ai nevoie de cateva materiale simple pentru a-ti impleti parul. Ia o perie, un pieptene, un elastic de par, o oglinda mobila si o sticla cu pulverizator plina cu apa. Asaza materialele in fata unei oglinzi mari. Ai nevoie si de un par lung, uscat, cand inveti cum sa-ti impletesti parul, pentru ca parul ud se poate incurca foarte usor.

Cum sa-ti impletesti parul:

  • Perie bine parul uscat, eliminand toate nodurile si incurcaturile. Trebuie sa ai parul cat mai neted posibil.
  • Separa parul in trei sectiuni egale, folosind pieptenele. Iti trebuie o parte din partea stanga a fruntii, una din partea dreapta a fruntii si una din spate.
  • Trage sectiunile din stanga si din dreapta catre spatele capului, pastrand distanta intre ele. Foloseste un pieptene si pulverizatorul pentru a-ti pastra parul neted cand il treci in spate.
  • Trece partea din stanga peste cea din spate, pastrand sectiunile separate cu ajutorul degetelor. Trece partea dreapta peste partea stanga. Trece partea din spate peste cea din dreapta. Trece partea din stanga peste cea din spate. Partea dreapta peste cea din stanga si cea din spate peste cea din dreapta inca o data. Mentine suvitele netede si stranse ca impletitura.
  • Verifica apoi cat de neteda este impletitura, tinand partile separate cu degetele de la o mana si folosind mana libera pentru a tine o oglinda in spatele tau. Aceasta imagine ar trebui sa se reflecte intr-o oglinda mare incat sa poti vedea cum iti iese impletitura. Reia inca o data impletitura daca este nevoie, sau continua daca totul arata bine.
  • Continua sa-ti impletesti parul starns pana cand ajungi la capat. Daca ai probleme cu firele rebele, foloseste apa minerala pentru a putea sa netezesti parul in impletitura…
  • Leaga-ti parul cu un elastic cu putin inainte de ajunge la capat. Infasoara elasticul de multe ori, pentru a te asigura ca nu se desface. Perie capatul ramas astfel incat sa ramana neted.

Cum sa-ti impletesti parul – Video