Cum sa-ti tapezi parul

250

Toate femeile cu parul drept vor sa aiba un par cu volum la radacini. Taparea este cea mai simpla metoda de a obtine acest efect pentru coafura aleasa. Afla cum sa-ti tapezi parul, luand in considerare cele mai importante produse pe care le poti folosi si pe care nu, pentru a-ti face treaba mai usoara.

Cum sa-ti tapezi parul

Cel mai important, niciodata nu tapa parul cand este ud sau incurcat. Chiar si folosind cele mai delicate instrumente de coafura, risti sa iti rupi parul.

Metoda corecta de tapare

Dupa ce ai spalat parul si ai folosit un sampon si balsam pentru volum, trebuie sa-l usuci complet, inainte de a incepe sa-l tapezi de la radacina. Poti crea volum si daca il usuci tinand capul in jos.

Este mai bine sa incepi sa tapezi de la radacini luand suvite mici si lasand parul din parti la sfarsit, pentru cele mai bune rezultate.

Ar trebui sa obtii mai mult volum si nu mai putin, odata ce este mai usor sa lasi capul in jos, decat sa tapezi parul de sus catre spate. Cand ai terminat, netezeste sectiunea tapata folosind degetele pentru un look mai natural.

Greseli comune

Incercand sa tapezi prea mult par deodata este cea mai obisnuita greseala a incepatoarelor. Daca vrei sa folosesti suvite de 1 cm, vei obtine cele mai bune rezultate, dar procesul poate dura mai mult timp. Luand suvite de cate 2 cm poti avansa mai rapid, dar cu cat iei suvitele mai mari, cu atat vei obtine mai putin volum.

Perirea prea dura a parului este o alta greseala pe care ar trebui sa o eviti cand inveti cum sa tapezi parul. Nu merita sa obtii volum ca apoi sa te lupti cu un par deteriorat. Taparea parului cu prea mult produs este o alta miscare gresita. Poti folosi putin fixativ, dar nu aplica prea mult ser inainte de tapare…

Cele mai bune produse pentru tapat

Folosind peria obisnuita iti poate aduce ceva volum, dar cand alegi niste instrumente speciale, sansele sa ai mai mult succes vor creste.