Cum scap de fire albe?

143

Bineinteles, parul alb pare sa se intoarca la Hollywood. Ai vazut fire albe la Kelly Osbourne? Dar cele mai multe dintre femei fug de aceste nenorociri mici ca de ciuma.

Cum scap de fire albe

Cantareste-ti optiunile

Iti dam cele mai bune optiuni sa te ocupi de firele albe.
La un moment dat, firele albe erau ca cicatricile. Dar, cu toate acestea, desemnau o femeie demna si inteleapta. In zilele noastre, femeile sunt foarte speriate cand ajung in aceasta perioada. Am discutat cu Justine Piecuch, stilist in salonul Jeffrey Lyle, din Boston, incercand sa capatam toate detaliile cu care sa venim in ajutorul tau.

Ce nu trebuie sa faci?

Probabil ca ai fost avertizata ca daca smulgi un fir alb vor creste mai multe. Nu suntem foarte siguri despre asta, dar Piecuch ne spune ca nu este bine sa o facem. “Nu este necesar sa le smulgem. Cand vor creste din nou, vor crea aceasta senzatie de inmultire”.

Ce optiuni ai?

Pentru fricoase

Nivelul de intretinere: Ca suport pentru aceasta etapa sunt sase saptamani de tratament. Daca nu esti pregatita sa dai o culoare noua parului tau, dar inca te mai deranjeaza firele albe, ai cateva optiuni: “Evidentierea va adauga stralucire parului, iar firele albe se vor acomoda repede. Daca esti prea albita si nu ai de gand sa mergi la un salon, acesta este cel mai bun remediu. Cu aceasta alegere, cand radacinile tale vor creste, nu vor fi atat de vizibile.

Alta optiune ar putea fi reducerea luminozitatii, colorandu-ti parul in culoarea naturala, astfel dand timpul putin inapoi. In acest fel vei avea fire albe, dar nu vor mai fi atat de multe.

Pentru doritoare

Nivelul de intretinere: Aceasta alegere obisnuita de colorare dureaza patru-sase saptamani. Daca te-ai saturat de firele albe, dar nu esti pregatita sa apelezi la o culoare total diferita, culoarea semi-permanenta este cea mai buna alegere pentru tine: “Acesta este cel mai bun remediu de acoperire a firelor albe”. Culoarea dureaza patru-sase saptamani si apoi dispare incet, fara sa lase urme de crestere a parului.

Alt bonus! Piecuch spune ca toate liniile de culori semi-permanente nu contin amoniac si sunt foarte generoase cu parul. Este cea mai rapida alegere si ofera parului o stare sanatoasa si un aspect stralucitor.

Pentru curajoase

Nivelul de intretinere: In functie de cat de multe fire albe ai, aceasta optiune solicita o intretinere de patru-sase saptamani: “Cand esti pregatita sa actionezi, este timpul pentru o culoare permanenta. Astfel vei acoperi toate firele albe din par si nimeni nu va observa diferenta”…

Deoarece regenerarea poate fi foarte evidenta, Piecuch va recomanda asocierea acestei metode cu o evidentiere “pentru a permite culorii sa para dimensionala si a minimiza linia noii radacini si a parul colorat anterior”.