Cum se onduleaza parul cu placa

462

Parul tau natural este drept si pare incapabil sa se increteasca? Sau ai niste bucle naturale sau par ondulat, dar vrei spirale de calitate? Tot ce trebuie sa faci este sa inveti cum se onduleaza parul cu placa.

Cum se onduleaza parul cu placa

Precum incretirea unei panglici cu o pereche de foarfeci, cum se onduleaza parul cu placa este chiar foarte simplu. Este vorba doar de unghiul placii, grosimea suvitei de par pe care o incretesti si rapiditatea cu care tragi placa prin parul tau.

Da-ti parul cu un fixativ. Acesta va preveni distrugerea parului din cauza placii, dar te va ajuta sa creezi si sa mentii buclele.

Sectioneaza-ti parul. Incepe de la baza parului sau de la cea a gatului si prinde-ti restul parului astfel incat sa nu te deranjeze. Sectiunile mai groase de par vor crea bucle lejere, dar cu mult volum, iar sectiunile mai subtiri vor crea un efect de spirala bine stransa. In general, o sectiune trebuie sa aiba un cm. Tinand partea de par intr-o mana, prinde-l cu placa la o distanta de un cm de cap.

Intoarce placa in orice directie. Acum trage placa in jos catre varfurile parului, ca si cum ai folosi-o in mod normal. Cu cat tragi mai usor placa, cu atat buclele vor fi mai pronuntate. Daca doresti un look mai ondulat, trage placa mai repede. Daca este necesar, poti aseza buclele prin aplicarea unui fixativ de-a lungul intregii bucle…

Repeta acesti pasi pentru intregul cap. Lucreaza de la baza capului catre crestet. Rezultatul va fi niste bucle frumoase. Daca ti se pare dificil la inceput, tine placa in unghiuri diferite sau schimba mana. Ai rabdare cand incerci prima data; vei ajunge la capat!

Cum se onduleaza parul cu placa – VIDEO