Home / FRUMUSETE / Coafuri / Cum trebuie sa folosesti corect o perie rotativa pentru par?

Cum trebuie sa folosesti corect o perie rotativa pentru par?

Folosirea unei perii rotative poate fi o amenintare pentru unele femei, dar este timpul sa-ti depasesti aceasta teama. Alli Webb, fondatorul acestei minuni, te invata cum sa folosesti o perie rotativa pentru a capata volumul dupa care tanjesti!

Cum trebuie sa folosesti corect o perie rotativa pentru par

Obtine un par bine ondulat cu o perie rotativa

Pasul 1: Imparte si stapaneste. Inainte de a incepe, asigura-te ca ai de-a face cu un par bine ingrijit, impartit in sectiuni de cate trei cm. Este bine sa folosesti agrafe pentru a imparti parul. Nu te grabi – ia fiecare sectiune in parte.

Pasul 2: Rulati in sus. Cand incepi sa folosesti o perie rotativa infasoara bine parul pe perie tragand spre varfuri si folosind un uscator pentru a stabiliza forma parului. Este important ca toate varfurile sa fie infasurate in perie, incat sa le poti pastra intr-o forma neteda si stralucitoare.

Pasul 3: Mareste volumul. Pentru a da mai mult volum parului, foloseste o perie rotativa incat sa-l indepartezi cat mai mult de baza. Foloseste cu atentie uscatorul in timp ce efectuezi acest pas si continua sa infasori parul in jurul periei…

Pasul 4: Continua. Repeta miscarea ajutandu-te de uscator, incat sa se usuce tot parul. Iti poate lua ceva timp pana fiecare sectiune se va usca, dar ai rabdare – vei avea un par minunat in cel mai scurt timp.