Home / FRUMUSETE / Coafuri / Dr. Oz: solutii pentru regenerarea parului

Dr. Oz: solutii pentru regenerarea parului

Pentru a avea un par revigorat nu trebuie sa mergi la salon, ci este de ajuns sa asculti aceste solutii pentru regenerarea parului ale dr. Oz:

Dr. Oz: soluții pentru regenerarea părului

Ulei de argan
Acesta se extrage din nucile de argan, si pentru ca are o cantitate mare de vitamina A, D reprezinta un tratament foarte bun pentru parul deteriorat. Se recomanda aplicarea tratamentului o data pe saptamana pentru ca va preveni degradarea parului, hidratandu-l. Vei avea nevoie de cateva picaturi de argan incalzit in palme, apoi il vei aplica pe toata suprafata parului umezit.

Scrub cu zahar brun
Acest tip de zahar reprezinta un exfoliant natural ce nu contine aditivi nocivi. Prin intermediul sau vei putea elimina depunerile produselor de styling, celulele moarte sau alte impuritati. Exfoliantul se va potrivi foarte bine cu uleiul de avocado, pentru ca este bogat in vitamina A, D si E, toate intarind firul de par si mentinandu-l hidratat. Vei avea de ulei de avocado amestecat cu zahar brun, dupa care vei umezi parul, vei aplica amestecul la baza parului, dupa care il vei lasa cateva minute pentru a avea timp sa actioneze. Se recomanda aplicarea o data pe saptamana.

[articol „regenerarea părului”]

Plante ce revigoreaza parul
Efectul deosebit va fi dat de revigorarea culorii parului, iar firele deteriorate nu vor mai fi foarte vizibile:
-pentru parul blond utilizeaza ceai de musetel
-pentru parul roscat utilizeaza suc de sfecla cu putin suc de morcovi
-pentru parul brunet utilieaza espresso cu balsam

Masca cu banane
Nu trebuie sa uiti de tratamentele naturale care sunt foarte bune pentru par, iar banana este un fruct foarte bun pentru parul tau. Se piseza o bananan pe care o vei aplica precum o masca. O vei lasa sa actioneze circa jumatate de ora.

Cheratina lichida
Chiar daca este animala sau vegetala, va fi benefica zonelor cu probleme ale firului de par si ii va oferi o imbunatatire semnificativa. Se pulverizeaza pe par si dupa se utilizeaza un foehn pentru ca ingredientele benefice sa se fixeze mai bine.

Loading..