Henna pentru par: cum să obţineţi toate beneficiile fără culoarea roşie

257

Dacă sunteţi curioase in legatura cu beneficiile pentru păr ale hennei, dar v-aţi ferit din cauza culorii roşii, atunci o să aveţi o surpriză plăcută. În zilele noastre, cand folositi henna pentru par nu mai înseamnă să deveniţi roşcate sau să aveţi o nuanţă de cupru.

Henna pentru par

Vopsea cu henna pentru par

Există o serie de produse naturale pentru vopsit cu henna disponibile astăzi, astfel încât să aveţi posibilitatea de a alege dintre mai multe nuanţe diferite. Indiferent dacă preferaţi maro castaniu sau vişiniu cald, există un produs henna care vă va oferi nuanţa dorită. Dacă urmăriţi doar beneficiile hennei, dar fără să vă vopsiţi, utilizaţi un produs neutru cu henna. Nu este o vopsea de păr, dar oferă toate beneficiile unui tratament tradiţional cu henna.

Beneficii

Henna penetrează părul, şi nu numai că îl vopseşte permanent, ci ajută şi la consolidare și îngroşare. Dacă doriţi să adăugaţi mai mult efect de balsam, puteţi adăuga ulei de măsline sau miere la pasta de henna. De obicei, pasta de henna e formată din pudră de henna şi apă. După un tratament cu henna, părul ar trebui să se simtă mai moale şi mai maleabil, mai ales dacă aţi avut probleme, de exemplu, păr uscat sau deteriorat…

Dacă aţi beneficiat recent de un permanent, ar fi mai bine să aşteptaţi trei luni înainte să aplicaţi henna pentru par. De asemenea, dacă părul dumneavoastră este deteriorat sau poros, e mai bine să folosiţi tratamentul neutru până când părul va fi suficient de sănătos să suporte un tratament cu henna.