Idei de suvite pe par brunet

1603

Adaugand cateva suvite pe parul brunet vei obtine un look deosebit. Alege suvite blonde abia observabile, pentru un look natural, sau culori vibrante, indraznete.

suvite pe par brunet

Daca vrei sa fii cunoscuta pentru suvitele tale minunate si stralucitoare, trebuie sa dai atentie unor reflexe si umbre potrivite brunetelor, incat aceasta tendinta va fi intotdeauna moderna. Varietatea luminilor sau umbrelor pot adauga o drama instantanee parului, asa ca, daca esti pregatita sa iesi din obisnuit, arunca o privire peste urmatoarele stiluri de suvite pe par brunet.

Colorate corespunzator, suvitele pot adauaga o alura bogata si eleganta care atrage atentia, iar cele mai cunoscute reflexe include caramelul, mierea, auriul si cafeniul. Oricum, reflexele luminoase pot fi pigmentate folosind alte vopsele fabuloase, bogate si vivace, care creeaza o alura indrazneata fetelor care vor sa se joace cu nuantele. Roscatul, rozul, galbenul, verdele, albastrul si purpuriul sunt cele mai populare nuante care se pot amesteca in brunet, asadar indrazneste sa explorezi vasta paleta de culori, fara sa tii seama de lungimea parului.

suvite pe par negrusuvite pentru par brunetsuvite blonde pe par brunetsuvite pe par brunet vopsit

Daca ai un par brunet luminos, umbrele te pot ajuta sa obtii mai multa textura pentru parul tau, desi rezultatul nu va fi la fel de dramatic ca in cazul folosirii reflexelor. Culoarea folosita este mai intunecata sau mai bogata decat baza, rezultand cu doua tonuri mai stralucitoare.

O colorare mai recenta este aplicarea reflexelor la varfuri, pentru crearea unui efect de umbra. Este retro, cu o alura boema, ce creeaza o imagine prefecta fetelor care vor un par radiant si elegant. Petele de culoare sunt aplicate incepand de la mijloc catre varfuri, permitand sa se lumineze mai mult culoarea in timp ce atinge varfurile. In timp ce nuantele cele mai alese de brunete sunt blondul, roscatul si cuprul, exista si ele alternative perfecte de luat in considerare, asa ca exploreaza optiunile de suvite pe par brunet inainte de a aplica o culoare in intregime.

suvite parul brunetsuvite rosii pe par brunetsuvite par brunetpar suvitat blond

Aplica raze de lumina in par, prin adaugarea reflexelor si umbrelor in acelasi timp, incepand de la radacini. Este din ce in ce mai obisnuit pentru stilisti sa imbine puterea acestor tehnici de colorare, incat sa arate sexy. Uita de culoarea straificata si adauga putina energie in parul tau, dand bogatie, profunzime si pigmenti luminosi ca mierea si caramelul. Brunetele cu reflexe vor avea un aspect luxos, cu o rutina de ingrijire adecvata, asa ca pastreaza culoarea intensa si stralucirea parului prin folosirea unor produse de ingrijire a culorii si a balsamului…

Tine minte ca reflexele sunt create cu adaos de peroxid, care poate dauna parului daca nu sunt aplicate corect, deci apeleaza la un profesionist cand iti schimbi culoarea parului, fie ca este o schimbare subtila, fie indrazneata, incat parul sexy este sinonim cu parul sanatos!

suvite roscate pe par brunetbrunet cu suvitepar brunet cu suvite roscatepar brunet cu suvite blondeidei de suvite par brunet