Home / FRUMUSETE / Coafuri / Idei de vopsire a parului pentru iarna 2017

Idei de vopsire a parului pentru iarna 2017

Exista o multime de culori de par, care asteapta sa fie incercate. Urmareste ideile noastre de vopsire a parului pentru iarna 2017 si inspira-te pentru un nou look.

Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013

Infrumuseteaza o tunsoare stilata cu o culoare superba! Exista o paleta larga de culori de par uimitoare, din care poti alege cu atentie. Daca ai nevoie de un „fulger” de culoare, arunca o privire la urmatoarele idei ce reprezinta optiunea perfecta pentru noul sezon rece.

Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013

Culorile creative au fost intotdeauna un magnet al atentiei, deci canalizeaza-ti creativitatea in crearea unui stil uimitor, care va spune multe despre tine. Oricum, pentru a obtine culoarea perfecta trebuie sa fii atenta la detaliile variate ca procesul de colorare, coordonarea culorilor si tonul pielii, asa ca te sfatuim sa apelezi la un stilist profesionist, cand faci o alegere dramatica.

Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013

Blondul este o nuanta iconica, deci fie ca alegi stilul Merlyn Monroe sau Lady Gaga, o nuanta de blond va atrage intotdeauna atentia. In functie de personalitatea si cat de indrazneata vrei sa fie culoarea, poti alege un blond simplu, de la auriu la platinat sau poti canaliza stilul rock’n’roll, adaugand suvite de culoare sau reflexe multicolore. Roscatul, rozul, purpuriul, albastrul, negrul, castaniul, galbenul, portocaliul sunt doar cateva dintre culorile aditionale care condimenteaza culoarea blonda pentru un look superb si in tendinta, asa ca alege amestecul potrivit.

Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013

De la tonurile bogate la cele calde, roscatul are intotdeauna un aspect nevinovat, care trage atentia, incat roscatul este considerat inainte de toate culoarea pasiunii, asa ca nu e de mirare ca femeile vor avea intotdeauna o atractie pentru rosu. Oricum, nu este o culoare potrivita pentru femeile cu fata in forma de inima, deci asigura-te ca ai aprobata aceasta culoare. De la nuantele de roscat inchise si deschise ale Rihannei la o culoare roscata feroce uniforma sau o nuanta purpurie, exista o nuanta de roscat care poate fi aplicata incat sa ti se potriveasca, asa ca alege roscatul simplu sau un amestec de portocaliu/cupru/castaniu, pentru  a obtine un look de diva…

Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013

In aceasta iarna tonurile de blond inchis, caramelul bogat sau cald, sau reflexele/umbrele pot fi o alegere perfecta. Parul brunet este o culoare universala, asa ca alege nuanta perfecta de negru si adauga cele mai contrastante nuante, incat sa obtii o stralucire luminoasa si sa atragi atentia.

Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013Idei de vopsire a parului pentru iarna 2013