Impletituri de par pentru fiecare anotimp

364

Impletiturile sunt un mod haios si relativ usor de a-ti aranja parul pentru fiecare ocazie din viata ta. Coafurile care implica impletituri impiedica parul sa iti intre in ochi. Va prezentam in continuare patru coafuri cu impletituri de par potrivite pentru fiecare anotimp.

Impletituri de par pentru fiecare anotimp

Impletitura intr-o parte
Exact cum spune si numele, aceasta coafura presupune o impletitura simpla facuta intr-o parte a capului. Tot ce ai de facut este sa-ti prinzi parul dupa o ureche si apoi sa il impletesti in mod obisnuit. Pentru un look casual, desfa cateva suvite din impletitura cu degetele si esti gata de drum.

Impletitura Heidi
Aceasta coafura presupune doua impletituri de par aranjate in varful capului pentru un look mai sofisticat. Fa doua impletituri si prinde-le in varful capului cu agrafe. Experimenteaza, prinzandu-le mai in fata sau mai in spate, in functie de cum vrei tu sa arate.

Impletituri de par pentru fiecare anotimp

Coronita impletita
O astfel de coafura spune multe despre tine. Fa o impletitura  intr-o parte sau in spate si apoi prinde-o ca pe o coronita in jurul capului…

Impletituri de par pentru fiecare anotimp

Impletitura rasucita
In loc sa impletesti tot parul, poti lua o singura suvita si sa o rasucesti, creand astfel o impletitura falsa. Prinde-o in spatele urechii si lasa restul parului liber in jurul ei. Aceasta coafura merita sa fie purtata intr-o parte.

Impletituri de par pentru fiecare anotimp

loading...
Articolul precedentCoafuri par mediu elegante
Articolul următorInsuficienta respiratorie

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!