Home / FRUMUSETE / Coafuri / Noi stiluri de tunsori bob 2016

Noi stiluri de tunsori bob 2016

Aceasta linie fara varsta are puterea de a transforma un aspect esuat intr-unul elegant, intr-o clipa. Noile tipuri de tunsori bob pentru 2016 dau o mana de ajutor la delicatetea si sublinierea caracteristicilor faciale, asa ca arunca o privire peste urmatoarele stiluri de tunsori si inspira-te pentru un nou look.Noi stiluri de tunsori bob 2016

Unele tunsori bob par sa devina mai frumoase o data cu trecerea timpului, incat noile tehnici de tundere a parului solicita atentie detaliata. Stilurile bob sunt unele dintre stilurile care nu-si pierd niciodata eleganta.

In acest an, tunsoarea bob este regina stilurilor, incat noile stiluri bob sunt distractive, stralucitoare si elegante. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest bob este versatilitatea lui si vei fi uimita de efectele diferite pe care le poti obtine cu aceasta tunsoare.

Boburi stralucitoare de epoca

Bobul de epoca, care infatiseaza lungimea perfecta si are un  romantism specific, este o alegere prefecta pentru doamnele care vor un look elegant si seducator. Dupa ce alegi lungimea perfecta a bobului da stralucire, cu ajutorul texturii voluminoase. Fie ca ai bucle generoase, suvite drepte si ondulate, onduleuri delicate sau o textura carliontata moderna, bobul tau va arata fantastic de fiecare data. Jucandu-te cu textura parului tau, poti obtine un look nou si senzational de fiecare data, te va ajuta sa devii o trendsetter-ita in fata prietenelor tale.

Noi stiluri de tunsori bob 2016Noi stiluri de tunsori bob 2016Noi stiluri de tunsori bob 2016

Boburi asimetrice/boante

Bobul a reusit sa patrunda in lumea contemporana cu ajutorul stilurilor ingenioase. Creeaza un bob infatisand cateva forme extreme pentru un look total nou. Pastreaza-ti tunsoarea neteda pentru a sublinia deliciul oferit de aceasta. Este o imagine perfecta pentru femeile care vor sa sublinieze unicitatea, asa ca alege un breton variat, care poate fi incorporat cu usurinta si care face ca aceasta coafura sa fie speciala. Fii eleganta cu un bob lung care creeaza fie o tunsoare boanta, fie niste straturi delicate. Indiferent de alegerea ta, cum nu toate tipurile de fata accepta acelasi tip de tunsoare, parul tau va arata fabulos, mai ales cand are o textura perfecta. De la un par usor tapat la unul ondulat si drept, se potriveste orice acestei lungimi de bob, asa ca pune-ti la incercare suitvele.

Noi stiluri de tunsori bob 2016Noi stiluri de tunsori bob 2016Noi stiluri de tunsori bob 2016Noi stiluri de tunsori bob 2016

Tunsori bob lungi/stratificate

Poti adopta un bob cu un breton bont, pana la sprancene si cu straturi pe cealalta suprafata a parului. Un bob mediu cu onduleuri delicate si un breton rar poate fi o buna alegere pentru tine. De asemenea, poti obtine o textura neteda, cu un breton asezat intr-o parte, acoperind un ochi, cu o parte mai lunga si una mai scurta. Exista multe optiuni la care poti apela si cu siguranta vei gasi o tunsoare care sa ti se potriveasca.

Noi stiluri de tunsori bob 2016Noi stiluri de tunsori bob 2016Noi stiluri de tunsori bob 2016

Loading..