Nuante de roscat potrivite pielii tale

1599

De fiecare data cand te gandesti sa te vopsesti intr-o nuanta de roscat, trebuie sa iei in considerare si tonul pielii tale. Aceste nuante de roscat sunt indraznete si au capacitatea fie de a-ti face pielea sa arate fie intr-un mod fie superb, fie groaznic. In contrast cu pielea ta, care poate fi deschisa ori inchisa, tonurile pielii se pot clasifica in tonuri calde sau tonuri reci. Unele persoane au pielea intr-o nuanta roscata neutra si pot alege cam ce culoare vor.

Nuante de roscat

Piele in nuante reci
Cand alegi o nuanta de roscat pentru o piele cu tonuri reci, evita orice e rosu intens sau cu nuante de aramiu. Acestea sunt nuante prea calde si nu dau bine pe pielea ta. Alege mai bine nuante de roscat movuliu, un rosu ciresiu, un rosu rubiniu sau un rosu de burgundia.

Piele in nuante calde
Daca nuantele pielii tale sunt mai calde si se indreapta spre auriu, alege un aramiu indraznet sau un roscat auriu. Alege nuante de nuante de roscat inchis sau de culoarea scortisoarei si nu vei arata foarte palida.

Piele in tonuri medii
Pentru acest tip de piele se potrivesc nuante medii de roscat. Daca optezi pentru un roscat inchis, alege suvitele. Cele mai potrivite nuante sunt cele de castaniu roscat.

Piele maslinie
Daca ai pielea maslinie, alege o nuanta mai rece de roscat. Violetul sau rosul de burgundia se potrivesc cel mai bine pielii tale. Un roscat mahon este, de asemenea, o alegere buna. Daca vrei un look mai dramatic, foloseste mai multe nuante de rosu in trepte.

Piele mai inchisa la culoare
Femeile cu pielea mai inchisa la culoare pot alege aproape orice nuanta de roscat. Nuantele de roscat mai luminoase vin in contrast cu nuanta pielii tale. Roscatul inchis si cel de burgundia sunt si ele potrivite pentru pielea mai inchisa.

S-ar putea sa fie nevoie sa-ti decolorezi parul inainte de a folosi nuante deschise de roscat.

Cum determini nuanta pielii tale:
Uita-te la incheietura mainii tale, mai ales la vene. Daca sunt albastre, atunci nuanta pielii tale e rece. Daca sunt verzi, atunci nuanta pielii tale e calda.

Fii atenta daca ti se potrivesc nuantele pamantii sau cele de culoarea pietrelor pretioase. Cele din urma se potrivesc nuantelor reci de piele, pe cand cele pamantii se potrivesc celor cu pielea in nuante calde…

Nuante roscatNuante de roscat deschisNuante de roscat 2014