Ombre hair – blond si negru

516

Un contrast puternic intre doua tonuri de culoare te poate transforma intr-o diva moderna, asa ca urmeaza sfaturile vopsirii ombre hair in blond si negru/castaniu si revitalizeaza-ti imaginea intr-to maniera unica.

ombre hair

Intr-un an dominat de nuante solide, o culoare multitonala poate genera un entuziasm profund, deci indrazneste sa fii diferita si joaca-te cu blondul sau negrul tau preferat, pentru ca sunt multe idei generate de aceasta paleta vasta de culori si de tehnici inovative pentru ombre hair. Folosind contraste de culori ca blond si negru sau blond si castaniu, iti poti schimba look-ul  intr-o clipa si poti adauga ferocitate stilului tau. Asa ca nu conteaza ce tunsoare porti, iti poti gasi o culoare care sa-ti modernizeze imaginea, incat sa fie gata de plecare.

Aplicarea unei culori nu inseamna mai putina feminitate, de fapt aceasta inovatie dubla are atasat un grad mare de feminitate. Totul depinde de cum alegi tu sa-ti stratifici culorile in par. De exemplu, culorile profunde au o anumita eleganta de epoca. Culorile instante au o alura futurista, pe cand blondul cu brunet pe dedesupt/brunetul cu blond pe dedesupt arata mai misterios.

Ombre hairOmbre hairOmbre hairOmbre hair

Fetele care vor sa adopte ombre hair in blond si negru, dar elegant, pot opta pentru lumini sau umbre, pentru a actualiza factorul de stralucire. Daca vrei un look indraznet stralucitor, alege un blond platinat amestecat cu umbre, dar daca vrei mai putina drama, un blond mai inchis, care este in top anul; este o optiune perfecta de a-l amesteca folosind culori mai inchise.
Aceste pete de culoare se potrivesc la un par lung, dar si la unul scurt, care arata fantastic pe o textura dezordonata, care pune in valoare coloratia multitonala.

Femeile care poarta tunsori scurte pot accentua linia lor fabuloasa folosind o culoare multitonala, asa ca indrazneste sa depasesti limita cu stilul tau. Daca ai parul tuns pe dedesupt, coloreaza parul mai scurt inchis si pastreaza firele mai lungi blonde. Daca vrei un look mai indraznet, poti inversa nuantele, incat vei putea sa te diferentiezi in multime…

Pentru tinere, o culoare stilata, blonda/neagra, pare a fi cea mai buna alegere pentru un aspect unic, mai indraznet, dar feminina. Iti poti colora varfurile parului, jumatate de par, o parte o culoare si cealalta parte de alta culoare sau iti poti colora doar firele care iti acopera obrajii. Optiunile sunt vaste, asa ca poti fii creativa, lasandu-ti imaginatia si indrazneala sa zboare.

Ombre hairOmbre hairOmbre hairOmbre hairOmbre hairOmbre hairOmbre hair