Home / FRUMUSETE / Coafuri / Par vopsit in doua culori – stilul ombre

Par vopsit in doua culori – stilul ombre

Par vopsit in doua culoriAcest tip de par vopsit in doua culori este la moda anul acesta. Multe celebritati precum Klohe Kardashian sau Jessica Alba poarta parul astfel vopsit. Stilul mai este cunoscut sub denumirea de “stilul ombre“ si este foarte usor si distractiv de realizat. Fie ca alegi naunte subtile sau unele mai indraznete incearca acest stil cu doua culori si cu siguranta nu vei regreta.

Stilul mai natural
Stilul ombre pune accent pe un degradé natural. Se incepe cu o culoare mai inchisa la radacina si nuante mai deschise spre mijloc si varf. Astfel se creeaza o tranzitie naturala si parul tau arata ca si cand ai uitat sa te mai vopsesti. Este un stil foarte accesibil si pentru ca nu faci o schimbare drastica de culoare . Acest par vopsit in doua nuante este foarte usor de intretinut din acest motiv si bineinteles ca nu trebuie sa faci prea multe retursari.

Par vopsit in doua nuante

Culori mai intense
Stilul ombre in doua culori este un pic mai indraznet pentru ca presupune folosirea a doua culori in contrast puternic. Folosirea a doua culori indraznete si in contrast creeaza un mix foarte interesant. Culoarea mai deschisa se foloseste peste culoarea mai inchisa in sectiunile superioare. Un astfel de contrast – gandeste-te la blond peste castaniu inchis – creeaza un aspect interesant.

stilul ombre pentru par

Radacini naturale, varfuri indraznete
Parul vopsit in doua culori se potriveste celor foarte indraznete. Presupune o culoare naturala la radacina precum brunet, castaniu, blond si o culoare foarte indrazneata pe mijloc si  varfuri ca rozul sau albastrul electric. Lady Gaga a purtat acest look la premiile Gramy; dar trebuie sa stii ca acest stil nu se potriveste chiar tuturor. S-ar putea chiar sa i se potrivesca numai ei.

par vopsit in 2 culoripar vopsit la varfuri

Daca doresti sa ai un par vopsit la varfuri, stilul ombre este cel mai potrivit pentru tine. Marele avantaj este faptul ca atunci cand te plictisesti de culoarea mai deschisa, poti oricand sa-i dai o alta nuanta sau chiar o alta culoare.

2 comments

  1. Pingback: Tehnica balayage - YVE.ro

  2. Pingback: Idei de culori pentru par inchis la culoare - YVE.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>