Pregatirea parului ondulat pentru impletitura frantuzeasca

360

Sa faci o impletitura frantuzeasca dintr-un par ondulat poate fi un adevarat cosmar. Este nevoie de putina munca, dar daca iti pregatesti adecvat parul, poti obtine o impletitura foarte frumoasa.

Pregatirea parului ondulat pentru impletitura frantuzeasca

Ai grija de parul tau
Pentru a putea a face o impletitura frantuzeasca dintr-un par ondulat, trebuie sa mentii parul foarte hidratat. Daca parul tau este prea aspru, foloseste samponul si balsamul potrivit pentru a scapa de aceasta problema.

Daca vrei sa il impletesti, asigura-te ca l-ai descurcat inainte sau foloseste un balsam pentru descurcare. Poti folosi si gel ca sa faci parul mai maleabil. Daca in timpul impletirii parul incepe sa devina iarasi aspru, uda-l putin cu apa.

Piaptana-l
Indiferent cum ai buclele, inainte de a-l impleti pieptana-l foarte bine cu un pieptene fin. Astfel este pregatit pentru a obtine o impletitura perfecta.

Daca ai de gand sa faci mai multe impletituri, imparte parul in mai multe sectiuni si pieptana fiecare sectiune in parte inainte de impletire.

Pregatirea parului ondulat pentru impletitura frantuzeasca

Ai grija de fiecare sectiune de par in parte
Cand impletesti o suvita, asigura-te ca celelalte sunt aranjate, pieptanate si prinse cu cleme. Daca uzi suvita de par inainte de a o impleti, poate fi mai bine…

Poate ca onduleurile tale nu vor vrea intotdeauna sa stea la locul lor in impletitura frantuzeasca si vei fi tentata sa desfaci impletitura si sa o iei de la capat. Inainte sa faci asta, gandeste-te ca poate va arata foarte bine o impletitura mai neglijenta.